tiistai 22. tammikuuta 2013

Pohjako se siellä paistaa?

Kokosinpas taas innolla kasaan tuotteita, joista paistaa pannut tai on piakkoin loppumassa. Niitähän löytyi sellainen 6 kappaletta. Tarkoituksena olisi saada helmikuun aikana edes yksi tuote loppumaan. Taitaa loppua ensimmäisenä meikinpohjustaja tai voidemainen luomiväri. Myös kulmakynän loppumisvauhti näyttää hyvälle. Jospa tänä vuonna loppuisikin enemmän näitä meikkituotteita.
MAC:in sanottakaan rakkaus luomiväri. Rakkaus, koska käytän tätä kivaa sävyä lähes joka päivä ja siksi tuo kuluminen. Ei ole kumminkaan niin rakkaus, sillä minulta löytyy korvaavia luomivärejä. Toimii hyvin ruskeiden kanssa sekä myös vihreänkin. Naked Lunch tämä sävy nimeltään.
Max Factorin poskipunan pohja näkyy taas enemmän. Voinkin sitten lahjoa itseäni ostamalla ehkäpä uuden poskipunan, jos nyt päätänkin ettei tuo H&M poskipuna korvaa tätä. Jo vuosi on kateltu tätä poskipunaa, jäljellä on loppumiseen vielä pitkä matka.
Maybellinen meikinpohjustusvoidekin alkaa pikkuhiljaa näyttämään loppumisen merkkejä. Onneksi minulla on vielä tuola TBS, Lumene ja L'oreal odottamassa käyttöön pääsyä.
Ensimmäinen aurinkipuuterinikin näyttää hupenevan huimaa vauhtia. Hajotin tuosta TBS arskapuuterista saranat, joten peili on irrallaan. Murskasin tämän yhdessä vaiheessa ja sitten kokosin kun oli hankala käyttää, sillä kaikki tavara oli reunoilla ja murusia oli siellä täällä. Nyt vinkkinä, älkää tehkö samaa kuin minä. Puuterimaisen tuotteen korjaamiseen käytetään jotakin alkoholia sisältävää, esim. haavanpuhdistusainetta. No minäpä en löytänyt mistään mitään mikä olisi yli 70% alkoholia sisältävää nestettä, joten löysin hajuveden jossa oli tuon ylittävä %-osuus alkoholia. Ja korjasin arskapuuterin sillä. Lopputulos ei ollut toivottu, arskapuuteri tuoksuukin sille hajuvedelle... Käyttää sitä voi, mutta tuoksu on erikoinen.
Luomivärin pohjustuksena käyttämäni Cliniquen voidemainen luomivärikin osoitti aamulla loppumisen merkkejä, ei meinannut tulla oikein mitään aplikaattoriin. Tämä on hyvä tuote luomien pohjustamiseen, olisipa tätä vielä lisää.
Ja elämäni toinen kulmakynä alkaa olla jo nysä. Lumenen kulmakynä onkin hyvän sävyinen ja kiva tuote, tuotettahan on menty muuttelemaan joten pakkauskin on erilainen ja kenties sisältö. Minkähän kulmäkynän sitten ostaisi? Maybelline, L'oreal.. Pitääkin katsoa joku kiva tarjous ja ostaa sen perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti