lauantai 19. tammikuuta 2013

Arvostelussa: Color Mask Pepper

Olisikohan tämä yksi odotetuimmista postauksista? Siis esittely Color Maskin Pepper- sävystä. Olihan tuolla hakusanalla jo useaan otteeseen Googlailtu tänne. Nytpäs tulee Color Maskin esittelyä kuvien kera.
Color Mask on sävyttävä ja korjaava hoito värjätyille hiuksille, miksei myös sävytystä värjäämättömille hiuksillekin. Tämän luvataan virkistävän hiusväriä, lisäävän kiiltoa ja antavan intensiivisen punaisen vivahteen. Sisältää B5-provitamiinia ja keratiinijohdannaisia.

Ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, niin tuossa ovat siskoni haalistuneet punaruskeat hiukset ennen Color Mask käsittelyä.
Väristähän oli kerennyt katoamaan tuo punainen vivahde lähes kokonaan.
Ja jälkeen kuvista huomaa, miten kirkas on lopputulos punaruskeissa hiuksissakin. Ja kyllä tuo päänahkaan tarttuu, kuten kuvasta huomaakin. Color Mask ei ole kestoväri, joten se on hoitavampi kuin normaalit hiusvärit. Lopputulos ei ole pysyvä, joten sitä saa käyttää kerran viikon - kahden välein riippuen kuinka ahkerasti hiuksia kuuraa. Kirkkaanpunaisiin hiuksiin tämä on kyllä tehokkaampi, kirkastaa väriä todella paljon.

EDIT. Unohdin mainita tuosta vaikutusajasta. Pakkauksessahan lukee, että pitäisi antaa vaikuttaa 10-15 minuuttia. Mielestäni tuo aika on liian lyhyt, joten olen pitänyt/käskenyt pitämään sitä päässä vähintään tunnin verran, jotta aine kerkeisi vaikuttamaan kunnolla. Ja en ole levittänyt vettä valuviin hiuksiin, sillä se olisi erittäin sotkuista puuhaa.
Color Mask on hyvin hoitoainemaista, kirkkaanpunaista ainetta. Tuoksu on todella mietokin. 200ml tuubi maksaa Sokoksella noin 16-17 euroa, ostettavissa myös kampaamoistakin. Hoitaa asiansa hyvin eikä ole muutakaan valitettavaa. Ainettahan ei kulu kamalasti ainakaan puolipitkissä hiuksissa, joten on riittoisaa niihin. Hiukan kallis hinta sekä valkoinen pakkaus on miinusta. Valkoiseen pakkaukseen jää tuota väriä pakostikin, joten siitä tulee likainen. Kelpo tuote, suosittelen!

6 kommenttia:

  1. No näyttää kyllä tehoavan! Ite tarttisin tollasta sävyttävää ainetta mun blondeihin hiuksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo tehoaa :) Minulla ei ole kylläkään kokemusta vaaleisiin hiuksiin tarkoitetuista Maskeista :/

      Poista
  2. Itselle on puolen tunnin muhitus riittänyt hyvin pepperillä :) ei jaksa odottaa kauemmin. Heh, eilen justiin laitoin tuota taas päähän ja tänään pari ihmistä kyseli olenko käynyt kampaajalla :D piristää kyllä kummasti väriä vaikka tyvikasvua jo vähän näkyykin, eikä se väri siihen tartu...

    En tiedä käytänkö väriä kerralla liikaa tms. kun riittää itsellä n. 5 pesuun. Pelkään vaan että jäisi värittömiä länttejä jonnekin, niin laitan kunnolla. Pitkät on kyllä hiukset niin siksikin kuluu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei sitä jaksaisi kauaa pitää, kun ei voi oikein hiuksilla osua mihinkään tai on kaikkialla väriä. Tosiaan, se ei kyllä juurikasvuun tartu ollenkaan.

      Pitkät hiukset kyllä kummasti vievät tuota ainetta paljon. Oletko kokeillut suoraväriä? Suoravärinhän saisi Colormaskiksi sekoittaen hoitoainetta ja sitä suoraväriä. Koin suoravärin niin haastavaksi hankittavaksi, niin ostin tuon Colormaskin :)

      Poista
  3. Mun pitäis kans ostaa tutoa. Huomasin just, että tota oli tullu myös mustille hiuksille. Ei oo ennen ollut. Just kun värjäsin punaiseksi :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä hyvä punaisille hiuksille:D mustille en edes viitsi ostaa, koska kylppäri ja toisekseen värjäys toimii paremmin, kun tuo ei edes peitä juurikasvua :s

      Poista