torstai 3. tammikuuta 2013

Ikuisuusongelma

Joku tyhmeliini jätti taas kameran kotia, tunnustan. Joten oli pakko keksiä jotain, mihin ei tarvitse kuvia. Joten kerronpa tästä ikuisuuspulmasta, joka liittyy blogiini. Ikuisuusongelmani, siis yksi niistä, on juuri tuo blogini nimi. Kun se ei ole yhtään kuvaava eikä muutenkaan sopiva tälle blogille. Ja kun se automaattisesti yhdistetään Justin Bieberiin, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä kyseisen henkilön kanssa.

Blogini nimi on peräisin 10 things I hate about you- leffasta. Näin sen joskus ennen blogin perustamista ja sitten laitoin sen blogin nimeksi, kun parempaakaan en keksinyt. Mielikuvituksellisesti olen vain surkea tuon blogin nimen kanssa, nimi on vaivannut jo alusta asti, mutten viitsinyt jättää bloggaamatta nimen huonouden takia. Eihän tätä blogia olisi, ellen olisi ollut takertumatta tuohon nimeen. Nyt kuitenkin eilen illalla mielessäni pyöri nimiehdotuksia, tietenkin juuri kun yritti nukkua.

Nimiä pyöri mielessäni monia, mutta silti mikään ei tuntunut oikealta. Ensimmäinen oli Kosmetiikkadieetti, kuulostaapa tyhmälle! Joten mietin lisää. Seuraavana mielessäni oli Kosmetiikkakilot, ja kuulosti vieläkin tyhmälle. Seuraava tietenkin oli Kosmetiikkavyötärö, vieläkin tyhmä. Olenko liian nirso vai mistä tämä sitten johtuu? Jotenkin englannin kielinen nimi ei ole mielestäni oikein hyväkään, sillä kirjoitan suomeksi ja sitä paitsi on niin paljon blogeja, joiden nimet ovat englanniksi. Suomeksi taas on hankala keksiä, niin on myös kyllä englanniksikin.

Joku kultainen ihminen voisi ystävällisesti auttaa minua, sillä nyt pääni on aivan tyhjä tämän asian kanssa. Olisin kyllä hänelle enemmän kuin kiitollinen :). Tiedä vaikka sitten löytyisi sopiva nimi, (tietty jotain palkkiotakin ehkä nimen keksimisestä luvassa ;) ) Jos teillä on joku ehdotus, niin antaa tulla vaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti