keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ei-niin-mukavuus-alue

Tänäänpä repäisin ja tein jotain sellaista mitä en olekkaan tehnyt, ainakaan aikoihin. Kiitos Dreamirille inspiraation luomisesta! :) Kaikkihan lähti siitä, kun ihailin tämän postauksen meikkiä, ja ajettelin että olispa kiva osata edes jotain muuta kuin se kolmen sävyn meikki ja ylärajaus. Aiemmista yrityksistä oli jäänyt trauma, näytin lähinnä turpaan saaneelta tai pandalta. Kunnes eksyin Karkkipäivä- blogiin, josta löysin monen monta meikkitutorialia. Kuvat on jänniä, koska kuvasin vessassa ja tietenkin suljinaika oli itse määrittelemäni = hiukan liian pitkä. Joten jotain erikoisuutta kuvista löytyy. Kuitenkin kuvien pariin nyt.

Ensimmäisen meikin tutorialin meikin löydät tästä. Aloitin ensimmäisenä lähes simppelistä ns. kissarajausmeikistä. Eli kynällä piirretty ylös rajaus, sitten vahvistettu luomivärillä ja ales luomivärillä rajaus. Näyttää hiukan hassulle, kun en ripsiväriä laittanut ollenkaan.
Nyt kyllä huomaa liian pitkän suljinajan kuvasta. Olisi tuo häntä saanut nousta aiemmin sekä vähän jyrkemmin.
Ja tuosta näkyy sitten lisää tuota meikkiä. Käytin The Color Instituten mustaa kajaalia sekä Models Own'in harmaata glitteristä Anthracite- sävyistä luomiväriä.
Toiseen meikkiin pääset tästä. Ei kyllä näytä ihan samalle eikä Smokey eye'lle...
Ja oli pakko ottaa tämä kuva, sillä muissa kuvissa meikki näytti ihan sairaan karsealle.
Tuosta näkee vielä paremmin sitä väriä, kun ekassa kuvassa se oli jotenkin hassuksi mennyt. Ja tähän tuli käytettyä TCI:n kajaalia, samaa luomiväriä kuin ekassa ja sen lisäksi Wettiksen paletista lähes valkoista olevaa luomiväriä.
Ja vikaan meikkiin pääset tästä. Mielestäni tämä oli tosi kiva meikki, sillä tykkään paljon vihreästä silmämeikissä vaikka harvoin sitä käytänkin.
Tämä kuva ei oikein anna etua meikille, huomasin meikin pois pestyä, että kaikki muut olivat heilahtaneita paitsi juuri tämä. Tässä meikissä on Models Own'in Brigth Grass- ja Anthtacite- sävyt sekä TCI:n kajaali.
Huomasinpas juuri tänään, että minulla ei ole mustaa luomiväriä eikä tietääkseni harmaata mattaa luomiväriä, kunnon kajaalia, sillä tuo TCI:n kajaali ei tartu ja näyttää todella harmaallekin kun saa sitä silmään. Joten nyt saa siis suositella jotakin noista edellä mainituista tuotteista :). Ellei suosituksia tai kokeiluehdokkaita täältä tule, niin ostan sitten jonkun. Ja myös saa linkata kivoja meikkitutorialejakin! Voin sitten kokeilla tehä niitten mukaan meikkejä.

2 kommenttia: