sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Arvostelussa: Neutrogena Visibly Clear Daily Scrub

Jee, mä sain vihdoinkin omaan kameraani uuden akun. Olin varma, että mulla olisi vielä mukanani usb-johto, mutta ei ollutkaan joten luvassa vanhaa kuvaa. Tämä tuote on näkynyt kerran blogissani, mutta ei ole päässyt kuitenkaan kummenpaan arvosteluun. Joten nyt onkin tämän tuotteen arvostelua luvassa.

Kyseessä on Neutrogenan Visibly Clearin Daily Scrub- kasvojenkuorinta. Daily Scrub on tarkoitettu joka päiväiseen käyttöön epäpuhtaalle iholle. Kuorinnassa on MicroClear- teknologiaa hyödyntävä koostumus, vihreä tee ja kurkku-uute kuorivat ja puhdistavat ihon syvältä ja rauhoittavat stressaantunutta ihoa.
Daily Scrub tuoksuu raikkaalta, mentholinen tuoksu. Koostumus on suht juoksevaa, mutta ei kovin märkää ja sisältää pieniä sinisiä kuorintarakeita paljon. Tuote soveltuu hyvin joka päivä käytettäväksi rasvaisella iholla. Rakeet kuorivat kevyesti ja kuorinta jättää raikkaan tunteen kasvoille. Aluksi luulin tämän vähentävän finnejä, mutta kai se oli joku harhaluulo. Finnit eivät tällä kylläkään lähde, mutta putsaa ihoa. Tuote on riittoisaa ja maksaakin noin 7 euroa. Ei kuivata ihoa, jos muistaa kosteutuksen. Ei ole kyllä ihan alkoholiton tuote, joten ärsyttää todennäköisesti herkkääkin herkempää ihoa. Suosittelen tätä rasvaisen ihon kuorinnaksi. Hyvä tuote, ei ole mitään vikaakaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti