maanantai 21. tammikuuta 2013

Arvostelussa: Lumene Crystal Base Primer

Kuten tarkimmat varmaan jo huomasivat, olen vaihtanut blogini nimen. Se nimi vain juolahti jostain mieleeni, ei ollut aluksi edes tuossa muodossa. Ensimmäisenä oli mielessäni Opiskelijan meikkipussi, mutta sitten ajattelin tarkemmin ja mieleeni juolahti joku vanha sanonta tai jokin semmoinen, joten tarkka markka eksyikin meikkipussin eteen. Tuo nimi kuvaakin paljon enemmän blogiani, sillä olen tarkka markoistani, siis euroistani, enkä lykkää sitä nyt ihan jokaiseen vastaan tulevaan tuotteeseen.

Tämän päivän aiheeseen eli Lumene Crystal Base- meikinpohjustusvoiteen arvosteluun. Kylläpä näitä arvosteluja tulee, mutta se on taottava silloin kun rauta on kuumaa! Hintaa tällä pohjustajalla onkin kai noin 12 euroa, oman ostin silloin vähän yli 6 eurolla Citymarketin tyhjennysmyynnistä. Crystal Radiance Primer lupaa valoaheistavien mikrohelmien heleyttävän hetkessä ihon sävyä ja antavan kasvoille raikkaan hehkun Voi käyttää sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai siihen sekoitettuna.
Crystal Radiance Primeriä ei ole tarkoitettu pidentämään meikin kestoa, vaan antamaan hehkua iholle. Parhaiten sopii siis kuivalle tai normaalille iholle, sekaiho ja rasvainen iho ei anna oikein oikeutta tälle tuotteelle. Olen kokeillut tätä meikkivoiteen alla sekä siihen sekoitettuna, paras tulos mielestäni tulee meikkivoiteeseen sekoittanut. Pieni nokare tätä ja suurempi nokare meikkivoidetta kämmenselälle ja sormella sekoitus ja eikun vaan naamaan sively. Tuo mukavasti eloa kasvoille, kuitenkaan ei kasvot eivät näytä hikisille eivätkä rasvoittuneelle. Omaan kuitenkin jonkin verran rasvoittuvan ihon, joten ei ollut parhaimmillaan minun ihollani. Tuotteessa on kyllä jännä tuoksu, en kyllä osaa taaskaan mihinkään tuoksua verrata. Primeri on aika juoksevaa sekä hiukan ruskeahkon väristä, kädelle kokeiltuna se tuo hehkua ja ruskea vivahde katoaa. Hyvä tuote, eipä ole valittamista :) Eikä ole kalliskaan riittoisuuteen nähden, nimittäin yksi pieni tippa riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti