torstai 10. tammikuuta 2013

Uuden vuoden lupaukset

Vaikka tätä vuotta onkin jo kulunut reilu viikko, päätin kirjoittaa millaisia uuden vuoden lupauksia olen pohtinut itselleni.

1. Kasvatan hiuksiani. Mun hiukset on mielestäni vielä kamalan lyhkäset, ainakin sivuilta. Joten hiusten kasvatus olisi tarpeen. Mulla on tapana olla kärsimätön, ja leikkautan hiukseni kun ne ovat jo saaneet jonkin verran kasvettua. Mutta nyt kaipaan kovasti pitkiä hiuksia, eniten kaipaan leteillä olevia hiuksia. Laitanpas kuvan joku päivä kuinka pitkät hiukseni ovat nyt.

2. En blondaa hiuksiani. Aion siis lupaukseksi ottaa sen, että en blondaa hiuksia, mutta en aikonut kasvattaakaan omaa väriä takaisin, joten mustassa pysytään.

3. Lupaan laittaa tänä vuonna vähintää 10 erilaista silmämeikkikuvaa blogiini ja samoin tehdä vähintään kaksi tutorialia. Sekä olla myös ahkerampi ja parempi bloggaaja.

4. Lupaan rajoittaa uusien tuotteiden ostamista, eli siis ostan tuotteita jotka ovat loppu tai loppuvat pian. Mietittyjä ostoksia siis enemmän.

5. Tehdä enemmän silmämeikkejä. Vaikka käytänkin luomiväriä usein, voisin myös tehdä erilaisempia meikkejä, nykyään tartun siihen perusruskeaan. Ja joka päivä en jaksa silmämeikkiä tehä, joten parannusta olisi tultava että meikkivuori kuluisi edes hiukan.

Siinä olivat minun lupaukseni, mitäs te lupasitte tänä vuonna parantaa? :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti