sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Karisman romppeet

Elikkäs eilen kävin Kauppakeskus Karismassa Lahdessa. Liikkeitähän sieltä löytyy 75, jokaiselle varmasti jotakin. Puuttui sieltä kyllä GinaTricot, Vila, Vero Moda, Only ja Jim&Jill. Löytyi aivan kivoja alejuttujakin muutama.

The Body Shopissa oli tosi hyvät alennukset. Ostin sieltä Almond- suihkugeelin, 2 Wild Cherry- vartalovoidetta sekä siskoni osti vielä yhden sitä ja Wild Cherry- vartalovoin. Suihkugeeli maksoi normaalilla hinnalla 8 euroa, mutta sain sen 3.50€. Matkakokoiset vartalovoiteet maksoivat normaalisti 4.80€, mutta nyt ne irtosivat eurolla kipale. Matkakokoinen vartalovoi maksoi normaalilla hinnalla 7€, mutta nyt maksoi vain 2€. Halpaa kyllä oli kyseiseksi kaupaksi.
Almond- suihkugeeli 3.50€ The Body Shop (8€)
Wild Cherry- matkakokoiset vartalovoiteet 1€ The Body Shop (4.80€)
Wild Cherry- matkakokoinen vartalovoi 2€ The Body Shop (7€)
Citymarketin kosmetiikkapuolelta löytyikin mukaan itselleni Colgate MaxWhite One- valkaiseva hammastahna 2 eurolla. Valkaiseva hammastahna tuli tarpeeseen sillä edellinen alkaa vedellä viimeisiään.Ja siskoni löysi itselleen Labello Vitamin Shake- huulirasvan 2 eurolla. Labellon huulirasvat ovat kyllä hyviä tuotteita.
Colgate MaxWhite One- valkaiseva hammastahna
2€ Citymarket
Labello Vitamin Shake- huulirasva
2€ Citymarket (2.90€)
Lindexiltä en yleensä osta mitään. Mielestäni siellä ei ole vain minulle soveltuvia vaatteita. Päätin kipaista kuitenkin siellä ja mukaani tarttuivat sukat hintaan 2.47€, normaalisti hintaa 4.95€.
Sukat 2.47€ Lindex (4.95€)
JC'stä en ole koskaan aiemmin ostanut, hiukan kallis paikka vaikka oli alennuksiakin. Mukaan tarttui kummiskin vihreä löysä paita hintaan 6.45€. Hiukan läpinäkyvää materiaalia.
T-paita 6.45€ JC (12.95€)

2 kommenttia:

  1. Oi ihania tuotteita oot löytänyt The Body Shopista, ja vielä noin halvalla :) Itse himoitsen kanssa sieltä aina kaikkea kivaa, mutta on kyllä ihan liian kovat hinnat mun kukkarolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No TBS:n tuotteiden hinnat on munkin mielestä aika kovat, mutta haalin kaikkea aina alennusmyynneistä. Ja sit kannattaa hyödyntää niitä kanta-asiakastarjouksia, jos siellä on jotain himoittavaa :)

      Poista