lauantai 29. syyskuuta 2012

Löydä meikkivoidesävysi

Löysinpäs hienon sivun, jonka avulla voit löytää helposti juuri sinulle sopivan meikkivoidesävyn itsellesi! Sivusto on todella helppo ja yksinkertainen käyttää.

HUOM! Klikkaa kuvia suuremmaksi painamalla niitä!

1. Mene sivulle Findation.com, johon pääset klikkaamalla sivuston nimeä.
2. Kirjoita edellisen/edellisten sinulle sopivien meikkivoiteiden merkki brand kohtaan, sitten sen tuotenimi product kohtaan ja viimeisenä valitse sävy kohdasta shade.
Alemmassa kuvassa valitsin oman esimerkkini. Eli valitsin merkiksi Lumene, tuotenimeksi Lumene Double Stay Mineral Matt-Makeupin ja sävyksi 1 Cream. Ohjelma suosittelee laitettavaksi vähintään esimerkiksi 2 meikkivoidetta, mutta kyllä suostuu jo hakemaan yhden esimerkin perusteella. Toiseksi esimerkiksi valitsin Lumene Natural Code 10 Vanillan. Mitä enemmän on esimerkkejä, sitä tarkempi on tulos. Muistathan, että sivusto antaa viittausta oikeaan, mutta ei ole aina täysin oikeassa.
3. Kun olet valinnut itsellesi esimerkit sopivista meikkivoide sävyistä, klikkaa Find my matches sinisestä laatikosta päästäksesi tuloksiin.
4. Tuloksesi ovat nenän edessäsi. Ensin lukee merkki, sitten tuotenimi ja sen jälkeen sävy.

Alemmasta kuvasta näkyy minun esimerkeillä haetut tulokset. Tältä sivulta voit suositella tätä kaverillesi esimerkiksi Facebookin kautta. Voit tallentaa tuloksesi sähköpostiin. Meikkivoiteita voi hakea myös merkeittäin!
Jos löydät suosituslistalta meikkivoiteen, jota olet aiemmin kokeillut, voit klikata kohtaa Tried it? ja se kysyy, että oliko se sopiva ja vastaat sitten oliko vai ei, se poistuu sieltä ja saattaa tuoda lisää hakutuloksia listaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti