torstai 27. syyskuuta 2012

Arvostelussa: BC Bonacure Moisture Kick

Huomasin tuossa jokin aika sitten jonkun eksyneeni blogiin hakusanalla "BC Bonacure Moisture Kick postaus", joten päätin tehä tästä sitten tälläisen esittelyn. Ostin oman Moisture Kickkini olisikohan jotain puolisen vuotta sitten kirpparilta 50 sentillä. Tuo suutin osahan on nykyään muuttunut, siinä on sellainen kahva nyt, sisältö on varmaan pysynyt samana. Tätähän on siis ostettavissa Sokokselta, hintaa tälläisella isommalla on noin 18 euroa ja pienemmällä nelisen euroa. Myös kampaamo- ja parturiliikkeistäkin saa, riippuen liikkeestä. HUOM! Älä säilytä auringonvalossa, säilytä valolta suojattuna.

Moisture Kick hoitosuihke soveltuu tekstinsä mukaan kuiville, karheille, luonnonkiharoille tai permanentatuille hiuksille. Se sisältää aminohappoja sekä maitoproteiini-yhdistettä. Lupaa saada aikaan terveet, kosteutetut, helposti kammattavat hiukset ja pitkäkestoista kiiltoa. Pulloa ravistetaan ja suihkutetaan tasaisesti pyyhekuivattuihin hiuksiin. Eikä huuhdella pois.
Kieltämättä aika suuret lupaukset ja hiukan suuri hintakin. Ei kannata hinnasta hämääntyä, sillä tämä pullo kestää todella pitkään, omastani oli yli puolet käytetty kun ostin sen ja vielä sitä on jäljellä. Hiukseni ovat kuivat ja hiukan koppuraiset, eikä kiilläkkään pahemmin. Karheuttakin niistä löytyy. Rakastuin jo tähän suihkeeseen ensimmäisellä käyttökerralla. Hiuksistani tuli sileämmät kuin koskaan mitä ne ovat olleet. Karheus oli poissa ja hiuksia oli helppo kammata ilman takkuja. Aineen tuoksu on todella mieto eikä hiuksiinkaan jää pahanhajuista tuoksua. Kiiltoa tämä suihke antoi kyllä, ei liikaa onneksi. Loistava tuote, hiukan kalliista hinnasta huolimatta. Paras hoitoaine mitä olenkaan kokeillut! Se joka voittaa tämän saa tehdä aika ihmeitä. Ostan kyllä varmasti uudelleen, oli nimittäin sen verran loistava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti