maanantai 10. syyskuuta 2012

Uudet tuotteeni

Olen taas kasvatellut varastojani hiukan. Saa nähdä millaista tavaraa ovat sitten itse käytössä. Mitään näistä tuotteista en siis ole käyttänyt aiemmin.

Ostin viimoinkin tuon jo jonkin aikaa himoittaneen vadelmanpunaisen huulipunan. Hintaa sille jäikin 2.75€, alennettu aiemmin jo 5.50€. Kun tuo Citymarket siirtyy, niin sieltä sai plussa-kortilla -50% pois kosmetiikkatuotteista. Rimmel Lasting Finish By Kate Moss oli kyseessä, sävynä 02. Minun mielestä se on vadelmanpunaisen värinen, joten kelpaa mulle.
Google-kuvahaku, ei sama sävy
Puhuinkin jo joku aika sitten ostolistastani. En ole koskaan omistanut minkäännäköstä primeriä, joten päätin sellaisen ostaa ylempänä olevaa tarjousta hyödyntäen. Hypistelin jo tuota Lumenen Beauty Basen Crystal Radiance Primeriä kaupassa ja sitten päätin napata sellaisen mukaani. Alkuperäinen hinta oli tällä noin 12 euron luokkaa, joten maksettavaa jäi noin 6 euroa. Kokeilin tätä kädelleni kaupassa ja näyttikin lupaavalle. Pitää vielä tutkailla kumpa tapa on parempi, se että laittaa meikkivoiteen alle vai se että sekottaa sitä meikkivoiteeseen.
Ja kun köyhä opiskelija kun oon, ei ole varaa ostella mitään kalliita merkkituotteita, joten pitää olla tarkkana kun kohdalle tulee jotakin kallista halvalla hinnalla. Kirpparilta bongasin ilokseni Tigi Bed Head Cocky- hiuspastaa. Hintaa tällä oli 2.40€. Tämä on muuten ensimmäinen Tigin tuotteeni. Saa nähdä millaista tavaraa tämä on. Tuoksu oli ainakin hyvä, todella makea mutta samalla jotain kirpeyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti