sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Luovutuksia ja korvaajia

No luovutin taas parin tuotteen kanssa, sillä näistä ei ole ollut mitään iloa mulle. Ensimmäinen luovutus tapahtui Rimmelin ripsivärin kanssa. Kyseessä on Rimmel Sexy Curves Full Figure- ripsiväri. Punainen tuubi on houkuttelevan näköinen, mutta mitenkäs sitten käytössä. Ainut hyvä asia tässä ripsarissa on se, että tällä saa kaarevuutta ripsiin ilman ripsentaivutinta, muuta hyvää sitten ei ollutkaan. Pallomainen harja on outo ensisilmäyksellä, mutta siihen tottuu sitten ajan kanssa. Tällä ripsivärillä saa erotellut ripset, mutta ei läheskään ollenkaan tuuheutta tai pituutta. Liian vaisut ripset saa aikaan. Joten tämä lähtee pois. Tilalle otin käyttööni Eliten ripsivärin. En osta kyllä uudelleen.
Toinen luovutus on tämä Sencen kynsilakanpoistoaine, jonka ostin muutama viikko sitten Robinhoodista. Tällä saa irti kynsilakan kamalalla vaivalla, tästä siis ei ole mihinkään. En kestä kituutella tällä lakanpoistoaineella, varsinkin kun tätä on näin paljon tässä pakkauksessa. Tuotteen haju ei ole mikään pistävän kamala, ellei nuuhkaise suoraan pullosta kunnolla. En osta kyllä uudelleen.
Ja Sencen tilalle ostin eilennä Lidlistä Cien- merkkisen kynsilakanpoistoaineen, sen asetonittoman version siitä. Vaikutti jo paljon paremmalle kuin edellinen. Hintaa tällä oli 1.99€
Cien Nail Polish Remover, 1.99€ Lidl
Uuden kauppakeskus Veturin The Body Shopista kävin ostamassa 4 eurolla Green Apple- suihkugeelin, tämä ihanuus ei jää valitettavasti itselleni. Aivan ihana omenainen tuoksu. Tykkään kovasti!
Green Apple suihkugeeli, 4€ The Body Shop (8€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti