tiistai 25. syyskuuta 2012

Arvostelussa: Live Color XXL 35 Real Red

Tänään ajattelin arvostella teille Schwarzkopf Live Color XXL- hiusvärin, sävy on tässä 35 Real Red. Tämä on ensimmäinen Liven väri millä olen värjännyt. Olenhan siis jo värjäillyt hiuksiani monta monta vuotta. Olen käyttänyt useita eri merkkejä ja sävyjä aina mustasta vaaleaan. Liven värit ovat tunnettuja etenkin punaisista sävyistään, joita löytyy kirkkaasta tummaan. Merkiltähän löytyy myös eri mustan sekä vaalean sävyn värejä. Live on mielestäni hyvä väri, sillä värjättyään hiukset kiiltävät upeasti ja väri on upea. Jokaisen värin mukana tulee pieni tuubi hoitoainetta, jolla hiukset tulevat todella pehmeiksi ja kiiltäviksi. Värit eivät haise niin karmeille, mutta ei kuitenkaan tuoksu hyvällekkään. Ohjeet ovat selkeät ja vaikutusaikakin on vain puolisen tuntia. Punainen värihän tunnetusti haalistuu nopeasti, jos ei käytä suoraväriä tai sävytettä ylläpitääkseen väriä. Real Redillä saa aikaan hiukan oranssihtavat kirkkaan punaiset hiukset, jotka kestävät muutaman viikon kirkkaana, vaikka ei käyttäisikään suoraväriä tai sävytettä. En tiedä miten väri tarttuu sitten ruskeisiin hiuksiin,  pakkaus näyttää ainakin vielä suht tumman tuloksen vaaleanruskeille hiuksille. Mielestäni paketin kyljessä oleva kuva johtaa aika harhaan tämän sävyn kanssa, mutta sävyhän pitää katsoakkin mallitupsusta. Hintaa Liven väreillä on sen 9e suunnilleen. Ostan kyllä Liveä jatkossa!
Alla näkyy tämän kertaisen värjäyksen tulos. Huomaathan, että salama kirkastaa liikaa hiusten väriä eikä nämä vastaa ihan todellisuutta. Hiukan oranssimpi ja tummempi on oikeasti kuin mitä kuvissa.
ENNEN:
JÄLKEEN:

2 kommenttia:

  1. Ootko Color Maskia käyttäny? :) Sillä saa punaisen säilymään tosi hyvin, kun käyttää esim. kerran viikossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oon, mutta pari viikkoa ennen tuota värjäystä kyllästyin jotenkin, mutta nyt ajattelin käyttää sitä ahkerammin :D

      Poista