sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Viikon deodoranttitesti, osa 9

Kyseessä on nyt viimonen testin osio menossa, ainakin näiden säännöllisesti tulevien osalta. Silloin tällöin saattaakin putkahtaa tämmöinen esittely. Nyt hiukan ei niin kivaa kerrottavaa, nimittäin mun tyhmä puhelin ei ymmärrä, että haluan kuvia koneelleni. Yritin lähettää bluetoothin kautta kuvia koneelleni, mutta kun tämä tyhmyys ei edes löydä konettani, vaikka se pystyy muodostamaan siihe bluetooth- yhteyden. Joten perjantaihin asti tulevat kuvat ovat joko Google- kuvahausta tai sitten vanhoja kuvia. En nyt kyllä tästä tykkää yhtään.

Nyt asiaan. Tällä viikolla testissä oli Rexona Body Responsive Aloe Vera- antipersperantti. Tämä deodorantti ei sisällä ollenkaan alkoholia ja lupaa 24 tunnin kestoakin. Tietysti kaikki tämä aloe veran tuoksuisena.


Ensinnäkin, mä inhoan tuotteita, joilla ei ole minkäännäköisiä lupauksia. Tässä olikin itse metsästettävä ne lupauksetkin. No tuoksusta ensinnäkin, hiukan aloe veramainen tuoksu, jotenkin pistävä kun paljon nuuhkaisee. Hiukan saippuamainen tuoksu ehkäpä. Kuivuvuus tällä oli ihan perusluokkaa, ei mitenkään kovin nopea. Pitävys tällä oli ihan normaali, en kokeillut missään hikijumpassa tätä. Aika mitäänsanomaton tuote itsessään, ei oikein saanut minkäälaista kuvaa tästä eikä osaakkaan kertoa oikein tästä. En ostaisi tätä, nimittäin en saanut tästä mitään oikein irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti