lauantai 15. syyskuuta 2012

Esittelyssä: Nikon Coolpix L25

Elikkäs lupasin tehä teille uuesta pokkarista esittelyn kun sellainen rantautui viimeinkin. Ensimmäinen kamera meni vaihtoon, koska siinä ei pelannut virtanappi eikä se lähtenyt päälle, sai se myyjä sen jotenkin päälle. No eilen sitten saatiin uusi tilalle, onneksi. Eli uusi kamera on Nikon Coolpix L25- pokkari. Tämähän on juuri se kamera, joka oli Anttilassa tarjouksessa sellaisella lippusella. Hintahan siis oli 35€, lähtöhinnaksi oli merkitty 99.95€. Eli mukavan tuntuiset alennukset olivat kyseessä.
Nikon Coolpix L25, 35€ Anttila (99.95€)

Itse kamerasta. 10 megapixelin kuvanlaatu ja HD-videokuvaus löytyvät tästä. Ja tähän sopivat AA-paristot, onneksi. En ole vielä oikein oppinut käyttää kameraa, Nikonin jutut ovat hieman erikoisempia kuin kivikautisessa Olympuksen pokkarissa ja rakkaassa Canonin järkkärissäni. Tästä löytyy myös älykuvaustoiminto, eli ottaa kuvan silloin kun hymyilee, se on mielestäni aika hauska toiminto. Ja pimeään tämä soveltuu hyvin kun ISO-herkkyys on jopa 1600, mikä on muistaakseni hiukan enemmän mitä on Canonissani tai sitten juuri saman verran. Ja hyvänä ominaisuutena löytyy tärinänvaimennus, sillä käteni hiukan heiluvat kameran ollessa käsissä.

Kun on tottunut järjestelmäkamerien hyvään kuvanlaatuun, on hankala palata takaisin pokkareihin. Mielestäni tämä kamera on tosi hyvä pokkariksi ja sopii myös todella loistavasti aloittelijoille. Todella minikokoinenkin on, mahtuu hyvin taskuun. Voisi sanoa että lähes puhelimen kokoinen, ei kuitenkaan paksuudelta. Kevyt kamera. Suosittelen lämpimästi tätä, jos on uutta pokkaria ostamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti