sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Lauress

Elikkä nyt kun on kamera niin on paluu takaisin normaaliin. Kerroin teille joskus huutaneeni Lauress- mineraalimeikkipohjia huuto.netistä. Ne ovat eilen tulleet minulle postissa, kiitos vaan luotettavalle kauppakumppanille. Sampleja on yhteensä 11 kappaletta.
11 kpl Lauress näytteitä+ postit, 2.55€ Huuto.net
Lauress on minulle entuudestaan tuntematon merkki, en tiedä mitä pitäisi odottaa. No mineraalimeikeistä lukeneena odotan ainakin että ei tule niin näkyviä rajoja kuin nestemäisellä meikkivoiteella ja iho on luonnollisemman näköinen. Lauresin sivuille pääset tästä, jos haluat enemmän tietoa. Näytteet ovat kahdesta eri meikkipohjasta, eli Minimalist foundationista sekä Ethereal foundationista; Ethereal on Lauressin peittävin pohja, kun Minimalist on taas keskipeittävä pohja, joka lupaa mattapintaa. Odotan ehkä enemmän tuosta Etherealista enemmän, mutta kyllä on jonkin sortin odotukset tuosta Minimalistista.

4 näytettä on Etherealista ja loput 7 Minimalistista, onneksi juuri tuota peittävämpää enemmän. Etherealin sävyt ovat: Radiant Tan, Soft Tan, Radiant Ivory ja Soft Ivory. Minimalistin sävyt ovat: Radiant Tan, Soft Ivory, Radiant Gold, Soft Fawn, Soft Yellow ja 2x Soft Gold. Lisää sitten näistä, kun ovat päässeet kokeiluun, otankin nämä heti maanantaina kokeiluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti