tiistai 4. syyskuuta 2012

Syysloppuneita

Nyt on loppunut tai jämähtänyt muutama tuote. Ja kuvatarjonta on huonoa tänään valitettavasti, sillä jätin kameran akun latautumaan vanhempieni luokse, joten joudun tyytymään googlen kuvatarjontaan tai vanhoihin kuviin. Asiaan siis.

Siivoilin hiukan meikkejäni, ja huomasin että kaksi Wet'n Wildin Mega Eyelineria oli päässyt kuivahtamaan, johtunee tosi "ahkerasta" käytöstä. Kuvassa näkyy väärän värinen tuote, mutta se ei haittaa. Sävyt Plum eli violetti ja Brown eli ruskea oli kuivahtaneet käyttökelvottomiksi. Ostin nämä joskus alennuksesta, kuten lähes kaiken ostankin :D. Tykkään kovasti näistä linereistä, hintakin on ilman alennusta sopiva. Yksi lineri maksaa vain 3.95€. Tässä on juuri se sivellin, josta tykkään. Se ei ole sellainen kova, vaan pehmeä sivellin. Pysyvyys tällä linerillä on loistava, ei tainnut kertaakaan levitä kesken päivän, illalla rajaukset oli kuin juuri tehdyt. Tulen kyllä varmasti ostamaan näitä lisää. RAKASTAN!
Koin toisenkin yllätyksen. Nimittäin joku puolisen vuotta sitten ostamani H&M:n graffitilakka oli kuivahtanut. Olen pettynyt kyllä tähän tuotteen lyhyeen käyttöikään, sillä pakkaus lupaa tuotteen säilyvän 24kk. Hintaahan tällä oli onneksi vain 2.95€, mutta silti harmitti. Lakka jätti kuivuessaan hyvin onnistuneen graffitimaisen kuvion kynnelle, ellei sitä käyttänyt liikaa tai liian vähän. Hyvä musta sävy, pysyi kynsillä hyvin, sillä karisi aluslakan mukana pois. En kyllä ostaisi uudelleen avatun pullon lyhyen käyttöiän takia.
3 edessä oikealla, musta purkki
Viimoisena loppui tuo Trind Nail-Care- vahvistava kynsilakka, onkohan tuo edes kynsilakka, joku kummiskin. Tätä piti käyttää aluksi 2 viikkoa joka päivä, piti edellinen kerros puhdistaa asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella. 2 viikon jälkeen käytettiin kerran viikossa kynsilakan alla tai ilman. Huomasin tämän kanssa sen, että kynteni eivät liuskoittuneet enää niin pahasti kuin aiemmin, jos edes ollenkaan. Kun olen laiska ja muistamaton, käyttö väheni. Pelkästään käytettynä tämä oli väritöntä, jätti kyllä sellaisen pinnan että huomasi kynsillä olevan jotain, kynsilakan päällä oli lähes huomaamaton. Käytin tätä loput puoli pulloa päällyslakkana, sillä tämä ajoi asiansa siinä hyvin, lukuunottamatta että päällyslakkana tämä kuivui tosi hitaasti. Ostaisin uudelleen, ellei tässä tarvitsi muistaa noin tarkasti lisätä tuota. Ihan hyvä tuote kylläkin, ei mitään vikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti