lauantai 1. syyskuuta 2012

Miniostoksia

Eilennä tuli käytyä Anttilassa ja kirpparilla hiukan, ja tänään sitten toisella kirpparilla ja Robinhoodissa. Anttilasta tarttui mukaan Elite Models Tapis Rouge- ripsari plussakorttitarjoiksella hintaan 6€. Omistankin jo tältä merkiltä geelimäisen eyelinerin, josta tykkään paljon.
Elite Models Tapis Rouge- ripsiväri, sävy 1 Cinema Black, 6€ Anttila (10.90€)
Kynsilakanpoistoaine vetelee jo mulla viimosiaan, joten ostin tänään Robinhoodista uuden. Valkkasin valikoimasta mukaani Sence Nail Polish Remover Acetonen. Katsoin tällä olevan hintaa 1.59€, mutta kassalta se pääsi mukaani eurolla, kiva pieni säästö jälleen.
Sence Nail Polish Remover, 1€ Robinhood
Ja kun kotonani ei ole yhtään vanulappuja, niin käväisin ostamassa Lidlistä Isereen vanulappuja. Nämä näyttävät jo lupaavilta yksilöiltä. Ilman vanulappuja on hiukan vaikea käyttää tuota kynsilakanpoistoainetta. Tämä 120 kappaleen pakkaus kustansi 1.09€. Ajattelin jossain vaiheessa ostaa itselleni kokeiluun Isereen muitakin tuotteita, mutta niitä sitten ajallaan.
Iseree vanulaput, 1.09€ Lidl
Ja kynsilakkoja tarttui mukaan eilennä ja myöskin tänään. Vasemman puoleinen Natural Coden lakka tarttui eileen Citymarketista mukaan. Kaikista kosmetiikkatuotteista sai plussakortilla -30% pois hinnasta, kun siellä on muuttomyynti menossa. Lumene Natural Coden sävy 7 Rock'n Roll lähti mukaan hintaan 2.94€. Oikealla oleva Mavalan 179 Lemon Cream tarttui mukaan eileen kirpparilta. Tuo sävyhän on siitä tämän kevään mallistosta, joita himoitsin ihan älyttömästi, onneksi löysin tuon yksilön itselleni. Keskimmäinen Mavalan 157 Blush Pink tarttui tänään mukaan kirpparilta 80 sentillä, kiva pinkki sävy tällä
vas. Lumene Natural Code, sävy 7 Rock'n Roll, 2.94€ Citymarket (4.20€)
Mavala Nail Cream, sävy 157 Blush Pink, 0.80€ kirppari
Mavala Nail Cream,  sävy 179 Lemon Cream, 1€ kirppari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti