maanantai 3. joulukuuta 2012

Arvioinnissa: Cameleo hiusväri

Tänään esittelyssä Cameleon hiusväri. Ostin tämän jokunen aika sitten ja ensimmäisen paketinkin käytin jo jokin aikaa sitten kokonaan. Sävyhän on 1.0 Black. Toinen ja viimonen paketti kyseistä väriä sitten meni.

Pakkauksesta löytyi kaikki muukin mitä muista hiusväreistä löytyy, plussana tuo tuoksuva öljy. Öljy kaadetaan hapetepulloon ja sekoitetaan värivoiteen sekä hapetteen kanssa pullossa. Käsitykseni mukaan tuo öljy tuo hiusvärille tuoksua sekä ravitsee hiuksia.
Mielestäni hiukset eivät olisi tarvinneet värjäystä, jos punainen ei olisi paistanut raitoina mustan alta. Ensimmäisellä Cameleo kerralla tuntui olevan väriä tosi niukasti ja jäikin kuivia suortuvia. Toisella kertaa levitys taisi olla tarkempi sillä väri riitti koko päähän hyvin. En ole tässä välillä kuitenkaan pahemmin hiuksia leikellyt, niin en usko sen vaikuttavan asiaan. Pitkiin ja paksuihin hiuksiin tätä kyllä uppoaa. Kuvassa näkyy häämöttävä kalju, sillä hiukseni ovat oikeasti vaaleat.
Huomatkaa myös uusi kynsilakka, josta ehkä joskus sitten
enemmänkin.
Cameleo 1.0 on enemmän mielestäni siniseen taittava musta kuin ruskeaan taittava. Olen kuullut, että siniseen taittava musta kestääkin pitempään kuin ruskeaan. Voin olla tuosta ainakin samaa mieltä, tai ainakin itse olen kokenut näin. En tiedä löydänkö tästä väristä yhtään miinuspuolta. Cameleo ainakin on paremman tuoksuinen kuin aikaisemmin kokeilemani hiusvärit ja halvempikin. Paketti maksaa normaalisti noin 3.90€, mutta tätä löytyy tarjouksistakin 3 eurolla. Hinta ei siis ole ainakaan ongelma. Väri kestää ainakin kauemman kuin L'orealin Excellence. Vaikutusaikakin on sen normaalit 30 minuuttia. Kaikenkaikkiaan voisin värjätä tällä värillä koko loppuelämäni, sillä tämähän on aivan täydellinen, ei haittaa vaikka menisikin kaksi purkkia tätä kun on niin halpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti