maanantai 17. joulukuuta 2012

Arvostelussa: Max Factor Face Finity

Nyt on levätty viikonloppu, joten on hyvä jatkaa blogin parissa. Mietin hetken, että viitsinkö esitellä teillä tätä meikkivoidetta kuvien takia. Onneksi sain napattua parit kuvat tästä ja juttu voikin sitten ilmestyä. Max Factor Face Finity- meikkivoiteesta nappasin muutaman näytepussin Sokokselta. Ennen käyttöä mulla ei ollut minkäänlaista aavistusta koko tuotteesta, varsinkaan että se olisi näin hyvä.

Face Finityn vaalein sävy on tuo Light Ivory 40, onneksi se oli näytepussissakin. Ja sävy on sopiva minun iholleni. Jos omistat NC meikkivoiteen 10 Vanilla- ihon sävyn tai vaaleamman, en suosittelisi tätä sitten sinulle. FF (käytän nyt lyhennettä) on aika paksua, mutta kuitenkin juoksevaa meikkivoidetta. Meikkivoiteessa luvataan olevan meikinpohjustusvoide, peiteaine ja meikkivoide samassa pakkauksessa. Ei kyllä ihohuokosia paljon häivytä. Sopii myös kuivaihoisille, sillä ei kuivata ihoa. Eikä välttämättä edes tarvitse puuteriakaan, sillä ei jätä ihoa kiiltäväksi.
Ja nyt ihan meikitöntä otsaa alemmassa kuvassa. Kuvasta näkyy punaisuutta ja pari finniä. Joten haastetta on meikkivoiteelle.
Ja en ole kyllä alemmasta kuvasta häivyttänyt kuvanmuokkauksella mitään ja puuteriakaan en ole laittanut vielä kuvaan. Tuo isoin ja punoittavin finni näkyy vielä vähän, mutta muuten punaisuus on hävinnyt. Meikkivoide kestää koulupäivän hyvin, sen 6 tuntia. Nopeiten kuluu pois helposti rasvoittuvilta alueilta, eli otsa, nenä ja leuka. Paras nestemäinen meikkivoide vähään aikaan! Suosittelen tätä sellaisille, jotka haluavat meikkivoiteelta peittoa. (Tuo n. 20€ hinta kyllä kirpaisee) Helppo saatavuus on myös plussaa, mm. Sokokset, Anttilat, ym.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvin kyllä peittää, onko tuossa alimmassa kuvassa puuteri vai ilman? :)

    VastaaPoista