maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeiset loppuneet

Onnellista uutta vuotta kaikille! Olkaapahan kiltisti ja olkaa varovaisia rakettien kanssa.

Tähän väliin vielä vuoden viimeiset loppuneet. Humektanin perusvoide loppui pitkän uurastuksen jälkeen. Pitkä oli uurastus, sillä käytin tätä lähinnä naamaan. Humektan on apteekissa myytävä Orionin kosteusvoide ja 100 gramman tuubi maksaa alle 10e, varmaankin noin 5-6 euroa. Humektan ei sisällä hajusteita. Lupaa ettei jätä ihoa kiiltäväksi eikä rasvaiseksi ja lupaa sopivan akneihon kosteusvoiteeksi.

Tuubi on todella riittoisa ja voide ei tuoksu millekkään. Humektan on hyvin juoksevaa ja vesipitoista. Imeytyy aika huonosti ainakin naamaan ja kasvot jäävät hiukan rasvaisiksi, joten en osannut laittaa tätä meikin alle. Kosteuttaa hyvin ja ei aiheuta kutinaa eikä muutakaan haittaa. Eipä nyt löydy miinuspuolia, paitsi ehkä vähän tylsä tuote. Suosittelen tätä!
Herbinan MarjaSpa- suihkugeeli oli toinen loppunut. Tätä riitti nyt pariin käyttöön, kun tämä oli hukassa ja käyttämättönäkin jonkun aikaa. Marjaspa lupaa olevan hellävarainen suihkugeeli, jossa on miellyttävä tuoksu. Vadelmanektariinin ja betaiinin luvataan kosteuttavan ihoa ja auttavan säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Täytyy heti sanoa, etten ole varma onko tätä enää myynnissä, mutta eipä se haittaa vaikkei olisikaan. Tuoksu on tässä vadelmaisen shamppoomainen, ehkä hiukan keinotekoinen tuoksukin. Suihkugeeli oli kirkasta, hennon vaaleanpunaista ja hyvin juoksevaa. Vaahtosi ja puhdisti hyvin. Tuoksukaan ei jäänyt iholle leijailemaan. Ihoa kuivasi vähän kyllä käytön jälkeen, johtuu varmaankin talvesta. Peruskamaa olevaa suihkugeeliä kyllä, + suomalainen. Suosittelenkin.
Viimeisenä rakas Schwarzkopfin BC Bonacuren Moisture Kick- hoitosuihke. Moisture Kick sisältää aminohappoja ja maitoproteiini-yhdistettä. Lopputuloksena luvataan terveitä, kosteutettuja, helposti kammattavat ja pitkään kiiltävät hiukset.

PARASTA! Mikään hoitoaine suihke ei ole vielä päihittänyt tätä. Siloittaa karheat hiukset ja tuo hiuksiin kiiltoa. Sopii loistavasti kiharoille tai vaurioituneille hiuksille, kumpaakin siis testattu. Tuoksu ei ole niin miellyttävä tässä, mutta kyllä sen kestää lopputuloksen ansiosta. Olin ennen ostelua lueskellut tästä muistakin blogeista, mutten osannut arvata että tämä on oikeastikkin niin hyvä tuote! Miinusta kyllä hiukan hinnasta, 15e per pullo. Usein on kyllä jättikoosta tarjouksia, kannattaa niistä bongailla tätä. Ja todellakin suosittelen, jos hiuksesi ovat karheat ja kuivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti