torstai 6. joulukuuta 2012

Nettishoppailu

Hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle!

Tämän päiväinen postaus on lähinnä tarkoitettu niille, jotka haluavat halpoja meikkejä ja ovat niitä valmiita tilaamaan ulkomailta. Vietin eilisen päivän lähinnä silmäillen monia verkkokauppoja, ja toinen toistaan kiinnostavampia hintoja ja tuotteita. Kokosin nyt tähän muutamia verkkokauppoja, joissa hinta näyttäisi olevan hyvä ja toimittavat vieläpä Suomeenkin. Kyllä tekisi mieli tilata vaikka ja mitä.

Toimittaa Suomeen, hinnat sivuilla on puntina. Euroihin muutettuna summa on isompi kuin punnissa, joten en tiedä onko tuolta kovin paljon halvempaa tilata. Tuolta löytyy sellaisia meikkejä, mitä Suomessa ei enään myydä ja sellaisia merkkejä joita ei täältä saa. Tutuimmista merkeistä tuolta löytyy mm. Dioria, Max Factoria, L'orealia, Lancomea, Niveaa, Rimmeliä, yms. OPI'a saa halvemmalla tuolta kuin Suomesta, jos merkin kynsilakat kiinnostavat.

Hinnat ovat täälläkin punnissa. Tuolta löytyy Maybellineä, Revlonia, L'orealia ja yms. Hinnat ovat joidenkin tuotteiden kohdalla alhaisia. Miinuksena on kuitenkin, että sävyvalikoima sekä tuotevalikoima on suppea. Kuitenkin löytöjä tekee ja tilattavaa olisi. Direct Cosmetics'ilta löytyy meikkien lisäksi hajuvesiä, shamppoita ja muita ihonhoitotuotteita. Bongatkaa myös Beyonce'n Heat Rush- lahjapakkaus halvalla!

Mistrys
Hinnat saa muutettua halutessaan euroiksi ja dollareiksi. Tuotteita löytyy meikeistä ihonhoitoon eri merkeiltä. Paljon tuotteita, joita ei edes Suomesta saa. Etsimällä löytää, mm. Schwarzkopfin öljyshamppoota ja hoitoainetta, jota ei edes saa Suomesta (vielä?). Löytyy mm. Niveaa, Blistexiä, Lancomea, Mavalaa ja Australian Tea Treetä.

LookFantastic
Tästä verkkokaupasta olenkin kuullut hyvää. Hinnat ovat täälläkin punnissa, mutta saa muutettua kuitenkin euroihin. Täältä saa Urban Decayta, Too Facedia, Benefitiä ja BareMineralsia. En tiedä onko nyt halvempaa kuin muualla, mutta kaikki on samassa paikassa.

Mistään näistä verkkokaupoista en ole tilannut, otin ne eräältä sivulta johon ne oli luokiteltu turvallisiksi verkkokaupoiksi. Tosiaan muutamassa noista verkkokaupoista on menossa jotakin kaupanpäällisjuttuja kun tilaa nyt.

1 kommentti:

  1. Online Shopping occurs when a customer buys through a digital platform. An example of such a platform is Bikerringshop.com, an online biker ring store from Thailand. You don't have to live in this country to get one of the products this store sells. Global coverage is one of the main benefits of online comparing.

    VastaaPoista