perjantai 28. joulukuuta 2012

Välipäiväale

Ja välipäiväaleen saaliita. Eli lähin ihan heräteostopohjalla, lukuunottamatta paria juttua. Onlystä löysin kivan paidan 7 eurolla. Paita on läpinäkyvää materiaalia edestä ja takaanta pitsiä. Olenkin tässä metsästänyt kivaa pitsipaitaa ja nytten sellainen löytyi. Normaalihinta tuolla oli 29.95€.
Pitsipaita, 7€ Only (29.95€)
Ja paidan selästä kuvaa.
Vilasta löytyi kiva tuubihuivi 2 eurolla. Kiva väri ja halpa hinta sai minut tuon ostamaan. Minulla ei olekaan yhtään huivia, varsinkaan talveksi. Normaalihintaa huivilla oli 12.95€. Ja Vilasta löytyi lisäksi mustat Piecesin sukkikset 2 eurolla, norm. 7.95€, niitä en jaksanut erikseen kuvailla enää.
Pieces huivi, 2€ Vila (7.95€)
Tangle Teezerin ostin hetken mietinnän jälkeen, sillä oli suht kallis hinta. Salon Elite oli halvin vaihtoehto Tangle Teezereistä. Tämä maksoi CM hiustalossa 15€. Väri on oranssi, näyttää kuvassa ihan punaiselta kylläkin.
Ja vanupuikkoja Citymarketista. Samapa tuo minkä merkin vanupuikot ostaa, halvinta mahollista vaan.
Pirkka vanupuikot, 1.15€ Citymarket
Ja valkoinen Vilan neule kirpparilta, vasemmassa olkapäässä on jotain likaa, onneksi on aineet millä saa sen lian pois. Pakkohan oli kirpparilla käydä kattelemassa, että mitä sieltä löytyy.
Vila neule, 1.20€ kirppari
Ja kysymys teille:
Mitä ostitte alennusmyynneistä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti