maanantai 10. joulukuuta 2012

Toivepostailua: Lumene NC meikkivoide

Sainpas kulutettua yhden meikkivoiteen loppua, joten siirryin tähän meikkivoiteeseen. Siitä loppuneesta meikkivoiteesta lisää loppuneiden postauksessa, joka ilmestyykin lähiaikoina. Nyt otin siis käyttöön Lumene Natural Code Matt Makeup- meikkivoiteen, en tiedä sitten vaihtelenko taas meikkivoiteita. Mutta olen käyttänyt tätä taas pari päivää ja saanut mielipidettä aikaisiksi tästä. Tämä on vielä vanhaa pakkausta olevaa mallia, en tiedä onko uudessa sisältö muuttunut, ei ainakaan pakkauksessa ollut mitään mainintaa kun kaupan hyllyllä kattelin. Sävyhän on mulla 10 Vanilla eli se kaikkein vaalein sävy mitä saa. En osaa sanoa, että onko tuo liian vaaleaa minulle, mutta en ole näyttänyt lakanalta ainakaan.

Vanha pakkaushan on tuollainen musta ja tylsä, ei se uusikaan kyllä näytä houkuttelevaltakaan. Meikkivoiteen hinta pyörii tuossa 10 euron paikkeilla paikasta riippuen. Natural Code meikkivoide lupaa Luonnollisen virheettömän ihon tukkimatta ihohuokosia ja arktisen ratamon kontrolloivan kiiltoa.
Kädelle lorautettuna näyttää vaalealle. Koostumus on suhtjuoksevaa, ei kovin paksua. Tuon köntin perusteella luulisi jo peittävän hyvin, mutta ei. Meikivoiteessa on mieto tuoksu, ei haise millekkään pahalle. Voidetta kuluu kasvoille enemmän kuin mitä on muita kulunut, joten purkki tulee kestämään keskivertoa vähemmän. Puuteria ei tarvitse välttämättä laittaa, mutta itse laitan ihan tottumuksen vuoksi ja kun naama alkaa kuitenkin jossain kohtaa kiiltämään. Kestää kyllä 6 tunnin koulupäivän lähes hyvin, mutta ihan kuin tämä 8 tunnin jälkeen olisi haihtunut nenästä ja otsasta pois. Kiiltoa tämä saa kuriin noin kuuden tunnin ajaksi, jos ei hikoile hirveästi. Peittokyky tällä ei ole mikään paras, muttei kuitenkaan huonoinkaan. Toimii hyvin kyllä peitetuotteiden kanssa.

Suosittelen tätä ensimmäiseksi meikkivoiteeksi, jos et löydä muualta tarpeeksi vaaleaa sävyä tai kevyttä meikkivoidetta haluavalle. Mielestäni meikkivoiteena on keskiluokkaa, eli parempia että huonompiakin on. Kyllä voisin ostaa uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti