maanantai 24. joulukuuta 2012

Meikkausmuistelua

Hyvää joulua kaikille! Kiireiden vuoksi näin joulun aikana blogi ei päivity kovin usein, mutta uuden vuoden jälkeen palataan sitten normaaliin rytmiin! :)

Nytpäs mieleeni tulikin kertoa hieman meikkitaustoistani. Kai joku vielä muistaa Maybellinen Great Lash- ripsarin? Totta kai, sillä kyseistä ripsaria myydään vieläkin. Mutta entäpä sinisenä? En tiedä myydäänkö sinisenä enää, mutta joskus ala-asteella omistin sellaisen, joskus noin 8-9 vuotta sitten. Käytin sitä vain tasan kerran, onneksi en sentään koulussa. Se oli varmasti karmea näky :D.
Seuraavana taisin ostaa sellaisen luomivärihommelin. Voidemaisia luomivärejä sellaisessa hylsyissä, jotka sai sitten yhdistettyä sellaiseksi pitkulaksi. Värejä oli hopeaa, vaaleansinistä, pinkkiä ja kultaista ainakin. Kultaista satuin kerran käyttämään, olen siis ostestellut vain kaikkea turhaa mitä käytän vain kerran! Ja tuo luomiväriostos taisi olla 6. luokalla.

Ensimmäisen meikkivoiteeni hankin 7. luokalla. Merkkihän oli tietenkin Anytime. Ja onneksi en ostanut sitä tumminta sävyä, en näyttänyt siis oranssilta. Ostos oli ihan nappi ja käytinkin koko tuubin viimeseen pisaraan asti. Anytimehan on jo lopetettu ajat sitten, Lumene Natural Code syrjäytti sen. Puuteria en omistanutkaan.

Anytimen loputtua siirryin käyttämään pelkästään puuteria, ja miksiköhän ihmeessä. Tietenkin kaupassa katsoin sopivaksi Rimmelin ylitumman puuterin. Se oli sitä porkkana-aikaa sitten, käytin tietysti sen loppuun asti.

Seiskallahan aloin käyttää myös ripsaria, jotain Seppälä- kuraa käytinkin. Sitten sain kummiltani lahjaksi L'orealin Telescopic- ripsarin, muistan että tykkäsin siitä kovasti kun sillä tuli pitkät ripset. Telescopicin jälkeen jossakin vaiheessa sain Maybellinen Colossal' Volumin, olisiko ollut nyt ysillä tai kasilla. Sekin ripsari oli hyvä, itseasiassa parempi kuin Lorkku. Lukuunottamatta outoa hajua.

Ja ensimmäisen poskipunan ostin ysiluokalle, se H&M:n poskipuna joka on vielä nykypäivänä tallella :D. Muistan jossakin vaiheessa tajunneeni, että olin käyttänyt sitä liikaa. Posket olivat varmaan kuin Lumikilla... No ei voi mitään!

Sellaisia meikkijuttuja mä muistan, kertokaapas teiän meikkimuistoja! :) Mitä mokia olette tehneet tai oletteko käyttäneet samoja tuotteita? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti