sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Yllätyslahjonta

Esittelin teille tilaamani korut ja kävi ilmi, että olinkin tilannut liian ison korun, jolle minulla ei ole mitään käyttöä. Nyt päätin laittaa tänne tälläisen "arvonnan" siitä, ja ohjeet ovat simppelit. Teillä on 2 viikkoa aikaa kommentoida tähän postaukseen ja kommentoijien kesken arvotaan koru sekä 2 palloa. Kommentissa pitää olla sähköpostiosoite, haluttujen pallojen numero sekä omavalintainen teksti. Vielä en ole päättänyt meneekö palkinto parhaimmalla tekstille vaiko arpomalla. Vastausaikaa on sunnuntaihin 16.12 kello 20.00 asti. Jos tähän tulee vain yksi osallistuja, niin hän saa sitten nämä. Pakkaukset ovat avaamattomia.

Tappi on 1.2 mm paksu sekä halkaisija 12 mm. Materiaali on kirurgin terästä.

Palloja on kolme vaihtoehtoa. Voittaja saa valita niistä itselleen mieluisimman vaihtoehdon.

1. Keltaiset 3 mm kartiot
2. Vihreät 3 mm kartiot
3. Vihreät 3 mm pallot

4 kommenttia:

  1. hei ! löysin tänne demin kautta. ihmettelen miksi kaikki haukkuu tätä arvontaa, kummiskin saa ilmaiseksi ja tykkään tästä ideasta :) ja sun blogi on muuten kiva! :)

    hyvää joulun odotusta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, no ehkä tuo arvonta on tälle huono sana kuitenkin. Kun monissa blogeissa on se, että ensimmäinen kommentoija saa sitten sen tuotteen, ja olen monta kertaa itsekin halunnut jotakin, mutta olen myöhästynyt niin ajattelin miksipä en voisi arpoa sitten jos tuona aikana tulee halukkaita enemmänkin. :)

      Samoin sinullekin hyvää joulun odotusta!:)

      Poista
  2. Mahtia kun arvonnassa on lävistykoru, eikä aina niitä samoja kynsilakkoja yms. Hyvää joulun odotusta!! (:

    kirsivaltonen@suomi24.fi
    3. Vihreät 3 mm pallot

    VastaaPoista
  3. nikaapi@suomi24.fi
    2. vihreät 3 mm kartiot :-)

    VastaaPoista