torstai 13. joulukuuta 2012

Hunajainen loppu

Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Kivat kommentit lämmittävät mieltä :)

Ja nyt olen kuluttanut muutaman tuotteen loppuun, odotin muutaman tuotteen lisäystä, mutta ne eivät kerenneetkään loppua tähän. The Body Shopin Spiced Pumpkin- suihkugeeli loppui. Tämä taitaakin olla niitä kausituotteita, jotka eivät ole kauaa myynnissä :(. Body Shopin suihkugeelit ovat lähes samanlaisia käyttää, joten kovin mahtipontista juttua on turha raaputtaa tästä. Tämä Spiced Pumpkin, mausteinen kurpitsa, on ensimmäinen asiakkaan "luomus" (en tiedä oliko tuoksuidea vai onko itse suunnitellut), joka pohjautuu asiakkaan isoäidin kurpitsapiirakan tuoksuun. Spiced Pumpkin sisältää myös reilun kaupan hunajaa. En tiedä mille kurpitsa tuoksuu joten paha sanoa mitään siitä, mutta hunaja tuoksuu myös tässä miedosti. Kiva tuoksu, joka on makea ja pöllähti kivasti suihkussa ympäriinsä. Pesutehot ovat muiden TBS:n suihkareiden kanssa samaa luokkaa. Voisin tätä uudelleenkin ostaa samalla 3 euron tarjouksella.
Ja viikon deodoranttitestiin päässyt Rexonan Bioryth Ultra Dry- antipersperantti deostickki pääsi loppumaan vihdoin! En oikein oppinut tykkäämään tästä. Tuoksu on pyykinpesuaineen luokkaa, vahvaa ja tuoksahtaa puhtaalle pyykille, johon on käytetty pulveria liikaa. Tämä ei ole kovin riittoisa, tuntuu hupenevan nopeasti. Ei pysty käyttämään kunnolla loppuun, koska pohjassa on joku verkkojuttu jolla stickki pysyy putelossaan. Jätti valkoisia jälkiä paitoihin ja sekä valkoisen kerroksen kainaloon. Ei pitänyt hikeäkään kovin kummoisesti poissa. Kertakaikkiaan tosi huti ostos, en osta uudelleen enkä suosittele muillekkaan.
Ja viimoisena loppuneena on Maybellinen Dream Matte Mousse- meikkivoide.Yksi meikkivoidelemppareistani on tämä meikkivoide sopivan vaaleassa sävyssä vieläpä! Tykkään tästä, koska tämän kanssa ei tarvitse puuteria käyttää. Eli on helppo meikkipohja. Peittokyky on mielestäni hyvä, ainakin huonompi peittoisia löytyy paljon. Ei tummene päivän aikana, josta plussaa. On todella paksua, mutta pieni määrä riittääkin. Ja on todella ruman näköistä, jos tätä tungetaan kamala kerros naamaan ja uutta purkkia ollaankin ostamassa kuukauden välein. Pysyy naamalla hyvin, lukuunottamatta niitä kohtia, jotka rasvottuvat ja sitten painelen kiiltoa pois sormin. Purkki kesti minulla puoli vuotta, tosin en käyttänyt ihan jatkuvasti, jatkuvassa käytössä olisi varmaan kestänyt 3-4 kuukautta. Tykkään tästä, ja suosittelen tätä ehdottomasti niille, jotka haluavat helpon ja peittävän tuotteen. + Älkää kuivaihoiset ostako tätä, sillä tekee ihosta vielä kuivemman näköisen ja kuivattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti