torstai 30. elokuuta 2012

Esittelyssä: Lumene Beauty Base Blue Neutralizer

Päätinpäs esitellä yhtä uutukaistani, joka kuuluu nyt jokapäiväiseen arkimeikkiini. Nimittäin Lumenen Beauty Base Blue Neutralizer for dark under-eye cirklesin, jolla on tarkoitus peitellä tummia silmänalusia. Tätä saa varmasti useimmista paikoista missä Lumenea myydään, maksaa noin 13 euroa suunnilleen. Itseasiassa Lumenen sivuja katsellessani huomasin, että tämä on muuttanut tuubiin. Jos haluat tälläisen kiekkoversion, sitä saattaa löytyä vielä jostakin, esim. Robinhoodista. Mutta takaisin tuotteeseen, Lumenemaiseen tapaan tämänkin pakkaus on sininen. Tuote sisältää arktista karpalon siementen öljyä.

Onneksi itse en kärsi kovin tummista silmänalusista, thank god. Kokeilumielessä nappasin tämän itselleni, nyt en osaa siitä enää luopuakkaan. Mielestäni tämä ei oikein sovi äärettömän tummille silmänalusille, mutta tulen tällä hyvin toimeen. Olen laittanut tätä aina ennen meikkivoidetta, häivyttänyt huolellisesti ettei se ole kökköinä silmän alla. Parhaiten mielestäni tämä leviää synteettiselle pienellä siveltimellä. Kuvasta näettekin kuinka vähän tätä on hävinnyt vaikka olenkin käyttänyt tätä jo reilut kaksi viikkoakin, viitenä päivänä viikossa.

Pakko on kyllä mainita Lumenen tuotteista yksi asia, mihin olen tässä lähiaikoina kiinnittänyt huomiota, positiivisesti kylläkin. Se on nimittäin kun Lumenella on jaoteltu nämä tuotteet eri sarjoihin, kuten mm.  Beauty Base, Radiant Touch tai Luminous Touch. Tästä kiitokset Lumenelle, nimittäin aivan loistava idea. Kuten Beauty Base- nimestä huomaakin, se on tarkoitettu pohjan kaunistamiseen. Samoin myös Lumene Natural Codella on omat nimensä, kuten mm. Skin Perfector tai Eye Dramatizer. Kiinnitin tähän asiaan vasta äskettäin huomiota, vaikka olenkin käyttänyt jo Lumenen tuotteita useamman vuoden ajankin. Olen hiukan hidas huomaamaan asioita nähtävästi.
Tästä tuotteesta löytyy pigmenttiä sekä myös pysyttävä.

Kuvia tulossa kun saan hovikuvaajan käyttööni :D Ja täydennän vielä tekstiä kun jakselen tän sairastelun päätyttyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti