perjantai 30. marraskuuta 2012

Se kutkuttava postaus

Tässä se nyt tulee. Kyseessähän on siis ensimmäinen tilaukseni Crazy Factorilta. Ja arvaatka kuinka paljon tälläinen kasa koruja maksoikaan? No sehän maksoi 21.91€ ja postikulut olivat ilmaiset! Normaalistihan postikulut ovat 5 euroa, mutta ne olivat nytten ilmaiset.
Tilasin nämä lauantaina ja korutkin oli maksettu samana päivänä. Tilaus lähti maanantaina ja tuli postilaatikkoon oli tullut jo torstaina. Joten nopiaa oli toimitus. Ja kuvassa näkyy koko kasa, lukuunottamatta korviksia.
Tilasin 4 hevosenkenkäkorua ja yhden kierrekorun rustolävistykseen. En olekaan maininnut aikaisemmin, että minulta löytyy rustolävistys :p. Kaikki tapit olivat hinnaltaan alle 0.80€.
Ja muutaman venytyskorunkin tilasin, en aio kyllä venyttää korviani yli 3 millin. Harmikseni kahden tuollaisen vihreän tilalta tuli vain yksi vihreä. Hintaa näillä oli jtn 0.70€.
Ja siskolleni korviksia. Nuo nopat maksoi 0.80€ ja muut olivat kuitenkin alle 2€.
Ja tottakai rustoon oli saatava kartioita ja piikkijuttuja. Nämäkin maksovat alle 0.50€ kipaleelta.
Ja lopuksi lisää palloja rustokoruun ja noppa tietysti :). Nämäkin oli alle 0.50€ luokkaa, paitsi tuo kivellä varustettu koru oli muistaakseni 0.70€.
Yhteensummattuna Crazy Factor on luotettava paikka ja tilaukset tulee nopeasti. Joskus kuitenkin käy niin, että tulee vääriä tuotteita tai joku tuote puuttuu, kuten minun kohdallani. Suosittelen tilaamaan sieltä! Plussaa myös helpoista sivuista, sekä myös suomenkielisistä teksteistä, lukuunottamatta maksua Visalla jossa ei ollut suomalaista ohjeistusta. Maksuvaihtoehtoja on monia, pankkisiirrossa kuitenkin saattaa kestää, joten Visalla tilattuna tulee nopeiten tilaus. Visalla tilatessasi sinulla tulee olla verkkopankkitunnukset.

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja olet tilaillut :) Ihanan värikkäitä, itsellä kun tuppaa yleensä olemaan kaikki korut joko timantilla varustettuja tai kultaisia, hopeisia, mustia sekä valkoisia. Olisit ihmeessä tilannut parit Lip Tattootkin sieltä, kun nekin maksavat tosi vähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli pakko tilata kaikkea värikästä :D Kun ne houkutteli niin paljon. Ja en ole koskaan kokeillut Lip Tattoita ja jotenkin oudoksun niitä, en uskaltaisi käyttää sellaista. Oon vaan kerran totuttanut itseni ulos kunnolla näkyvällä huulipunalla, treenit jatkukoon vielä :D Ehkä joskus vielä

      Poista