keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Outoa oudompi mieltymys graffitilakkoihin

Graffitilakkoja ensimmäisen kerran huomasin olisikohan siitä nyt reilu vuosi, tai sitten kaksi. Ensimmäisenä miellän sanan "graffitilakka" heti Isadoran lakkoihin, vaikka en olekaan omistanut yhtään Isadoran graffitilakkaa, saati edes kokeillutkaan sellaista. Nykyisin graffitilakkoja saa lähes jokaisesta kosmetiikkaosastolta ja väriä sekä merkkiä löytyy useita. Minulle on vain ilmestynyt graffitilakkoja KoneHelsingiltä sekä H&M:ltä. 

Kynsilakoista puheenollen, huomasin H&M:llä käväistäessä, että sinne oli tullut myyntiin sellaista mattalakkaa, joka muuttaa normikynsilakan mattapintaiseksi. Muistan nähneeni jonkun blogissa Essien sellaista lakkaa ja aivan rakastuin siihen mattapintaan. Hintakin taisi olla 2.95€. Ehkä mä vielä joku päivä sen haen kotiini.

Nyt vuorossa kuukauden takaisia kynsiä. Minulla oli sellainen graffitilakkauskausi silloin, aina graffitilakkaa. Musta graffitilakka on H&M:stä. Alle laitoin mitä milloinkin. Tuo alemmassa kuvassa oleva aluslakka on H&M:n viiden kappaleen kynsilakkapakkauksen Bronze-sävy, hiukan hileinen koostumus. Tuo viisikko on jo valitettavasti poistunut myynnistä.
H&M Bronze
Alemmassa on viisikon Red-sävy. Jälleen kerran tuon graffitilakan kanssa. Ei liian hento punainen, mutta ei liian punainenkaan.
H&M:n lakkojen lisäksi pääsi aluslakaksi Mavalankin lakka 29 Glasgow, metallinen hennon violetti sävy. Jotenkin tuo graffitilakka näyttää oudolta tämän kanssa, siinä ei tule samankaltainen levittymä kuin ylemmissä lakoissa, tiedä mistä johtuu tuo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti