tiistai 31. heinäkuuta 2012

Viikon ostosvuori

Nyt luvassa osteluja edelliseltä viikolta ja eiliseltä. Sorruin ostamaan viime viikolla kahet perusfarkut, toiset ovat hiukan korkeammat. Hintaa näillä ensimmäisillä farkuilla oli 1€ ja merkkinä Only.
Farkut Only, 1€ kirppari
Mukaan tarttui samalla reissulla tarttui mukaan Piecesin korkeavyötäröiset leggingsit. Hintaa näilläkin oli vain euro. Tälläisiä ei löytynytkään aiemmin vaatekaapistani.
Korkeavyötäröiset leggingsit Pieces, 1€ kirppari
Siniset korkeavyötäröisemmät Piecesin farkut tarttui mukaan kahdella eurolla. Tuossahan on edessä oikeasti kolme nappia, mutta olinkin nähtävästi vain yhen laittanut kiinni.
Siniset korkeavyötäröisemmät farkut Pieces, 2€ kirppari
Näissä Onlyn euron farkuissakin on oikeasti kolme nappia, mutta taas vain yksi oli kiinni. Nämä eivät ole ihan lantiomallia.
Farkut Only, 1€ kirppari
Lindexissä vieraillessani mukaani tarttui tuollainen punainen punottu vyö. Tälläistä punottua kapeaa vyötä olinkin etsiskellyt. Hintaa vain 2.38€.
Punottu vyö, 2.38€ Lindex (7.95€)
Ja sukatkin oli pakko Lindexistä napata mukaan 1.49€ hintaan.
Sukat, 1.49€ Lindex (5.95€)
Seppälässä eilen vieraillessani löysin kivan meikkipussin kolmella eurolla. Kuvassa näyttää aika hassulta, sillä siellä ei ole mitään. Hauska tuollainen paljettipussukka.
Meikkipussi, Seppälä 3€ (6.95€)
Kynsitarroja en olekaan koskaan kokeillut. Ostinpa niitä neljä pakettia kokeilun vuoksi ja halvan hinnankin. Yksi paketti maksoi euron verran.
Kynsitarrat, 1€ Seppälä (3.95€)
Mattalakat ovat uusi rakkauteni. Ostin ensimmäiset mattalakkani eilen ja kun kokeilin ensi kertaa niitä, aivan rakastuin niihin. GoldenRosen mattalakkoja tarttui mukaan euron kipale.
GoldenRose mattalakat, sävyt 110, 105, 103 ja 01, 1€ Seppälä

2 kommenttia: