lauantai 21. heinäkuuta 2012

Salasana: Halpaa

Eilennä tuli taas osteltua tavaraa. Halpaa kylläkin. Sokoksella kävin tsekkailees aleosastoja, ensin kattelin tuota Freemanin kiivi&jogurtti kasvojen pesua. Jätin sen kyllä ensin sinne hyllyyn. Kahville päästyäni aloin harmittelemaan sitä kun jätin sen hyllyyn ja riensin sen ostamaan vielä Sokokselta. Hintaa oli vaivaiset 2.30€, mikä ei ollut paljoa näin isosta tuotteesta. Käyttöön tämä pääsee sitte joskus tuon Lorkun ja Nivean putsarin jälkeen. Pakkauksen ulkopuolelta voi jo haistaa tämän tuotteen herkullisuuden. En olekaan aiemmin omistanut Freemanin tuotteita, vaikka kaikki niitä ylistävätkin.
Freeman Kiivi&Jogurtti kasvojen pesu, 2.30€
Sokos (5.75€)
Persikan värisiä housuja kattelin Ginassa, ei ollut kuitenkaan sopivaa kokoa. Jim&Jilliin mennessäni huomasin kuitenkin aivan superhalvat persikan väriset leggingsit. Hinta oli 1.80€ ja nämä oikein huusivat nimeäni siellä kaupassa. Jäi vain harmittamaan kun sellaset ihanat turkoosit shortsit, joita olin aiemmin kokeillut ja ne istuivat täydellisesti, niin kaikki ne minun kokoiselle sopivat olivat menneet.
Pieces persikan väriset leggingsit, 1.79€
Jim&Jill (5.95€)
Vaalennusoperaatiotani varten jouduin ostamaan vielä paketin lisää väriä. Tuo Elea ei ollut niin vaalentavaa kuin kuvittelin, ainakaan ensimmäisen satsin osalta, oli pakko ostaa tuo Blonde- väri. Tämä Schwarzkopf Blonde L101 Silver Blond- väri lupaa vaalentavan jopa 7 astetta! Tätä riittää kahteen käyttökertaan hyvin. Jos tämä ei valkaise hiuksiani, niin sitten ei mikään. Jos haluaa tuollaiset platinablondit, niin tämä väri ei sovellu jos hiukset ovat vaaleanruskeat tai tummemmat. Saas nähä mitä tällä saa aikasiksi. Ainiin paketissahan on kaksi Anti-Yellow- hiusnaamiota, jotka estävät hiusten keltaisuutta.
Schwarzkopf Blonde L101 Silver Blond,
11.50€ Robinhood
Ihanat rennot housut päätyivät mukaani Vilasta. -70%-prosentin tarjous oli vain kertakaikkisen vastustamaton. Nämä housut sopivat minulle täydellisesti.
Mustat rennot housut, 8.08€ Vila (26.95€)
Kirpparilta nappasin mukaani Vilan kukkakauluspaidan kolmella ja puolella eurolla. Tämä on sitä jotain uutta, mitä kaapistani ei olekaan löytynyt. Hiukan läpinäkyvää materiaalia ja vilponenkin.
Kukallinen paita Vila, 3.50€ kirppari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti