tiistai 24. heinäkuuta 2012

Wettissisarukset

Kamerani lainassa olon takia laittelen kuvia viime kuukausilta, jopa viime viikoiltakin. Yksittäiset kuvat ovat oottaneet seuraa muualtakin. Tähän postaukseen valitsin viime viikkoisen silmämeikkini, joka on toteutettu Wet'n Wildin Walking On Eggshells- triolla. Värit ovat todella neutraaleja, mutta pigmenttisiä ja kimallustakin toki löytyy. Tämä trio sopii hyvin neutraaliin arkimeikkiin, mutta saahan näppärämimmät taiteiltua tästä juhla-ja bilemeikinkin.
Rajauksenahan tässä on H&M musta Liquid Eyliner- tussi. Päätin laittaa toisenkin kuvan tähän jonkun takia, vaihtelun vuoksikin. Näistä kuvista huomaakin, että olen jättänyt kulmani nyppimättä. En ole vieläkään saanut aikasiksi nyppimistä. 

Toisena valitsin Wet'n Wildin Cool As A Cucumber- triolla toteutetun meikin. Piristin meikkiä turkoosilla rajauksella. Tämä paletti menee mustalla rajauksella hyvin arkimeikissä, mutta värikäs rajaus muuttaa silmämeikin aivan toiseksi. Tämä silmämeikki on jo lähes kuukauden takaa, mutta se on jäänyt oottelemaan koneelleni. Rajauksessa siis käytetty Wet'n Wildin turkoosia eyelineriä.
Silmämeikki kuvat on tosi vaikeita, sillä minulla ei ole muita objektiivejä kameraani, kuin tuo 18-55mm. Ja rahaakaan ei ole, joten tuo saa mennä ja sitten rajaillee kuvia tarpeeksi. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oi kiitos! Näköjään olin unohtanut mainita tuossa, että kyseessähän on Wet'n Wildin eyelineri :o, joka ei ole kesän takia päässyt pahemmin käyttöön.

      Poista