torstai 19. heinäkuuta 2012

Torstai ostelua

Tänään luvassa onpi sitten tän päivän ostoksia Seppälästä. Ostin jonku aikaa sitten Hawaiian Tropicin huulikiillon, sen oranssin, ja mun ol pakko ostaa se punanenkin versio siitä. Sitä ei kuitenkaan löytynyt sieltä Seppälästä, mutta päätin tänään poiketa lähimpään Seppälä- myymälääni. Sieltä löytyikin ilokseni tämä huulikiilto, jota olin haeskellut. Hintaa jäi 1.50€.
Hawaiian Tropic Sunkissed Island Berry, 1.50€
Seppälä (3€)
Ja taas paheperheeni kasvoi kahdella tuotteella. Seppälän antimia ovat nämäkin ihanat Wet'n Wildin triot. Vasemman puolisessa on ne värit, joita etsiskelinkin arkimeikkiin. Kummatkin paletit ovat aika neutraaleita, joten ne sopivat arkimeikkiin. Nyt omistankin jo 3 Wettiksen luomiväritrioa. Hintaa yhellä oli 3€. (Harmikseni tuo vasemmanpuoleinen tipahti lattialle seuraavana aamuna ja alin sävy meni hiukan rikki.)
Wet'n Wild luomiväritrio, Walking on Eggshels ja Knock On Wood,
3€ Seppälä (5.95€)
Olen aivan hurahtanut I Love...- sarjan tuoksuihin. Mukaan tarttui pakkaus matkakokoisia tuotteita. Pakkauksesta löytyi body butteria, suihkugeeliä ja huulikiiltoa. Pieni hinta, nimittäin hintaa oli vain alennusten jälkeen 2.50€. Näitähän pakkauksia löytyy minulta nyt kolme :D.
I love... Mango&Papaya- pakkaus, 2.50€ Seppälä (5€) ((9.95€))
Ja pitihän se saada vielä mansikan tuoksuisenakin. Aivan mahtava tuoksu näissäkin. Ja mahtavan värisiäkin tuo tavara tuolla purkeissa.
I Love... Strawberries&Milkshake- pakkaus, 2.50€ Seppälä (5€) ((9.95€))
Nämä tarttui jo mukaan muutama päivä aikasemmin toisesta Seppälästä. Nämä tuoksuvat aivan Sprite- limpparille! Ainakin tuo vartalovoi.
I Love... Lemons&Limes- pakkaus, 2.50€ (5€) ((9.95€))
Huomenna on luvassa sitten tämänpäiväisestä värinpoistosta. Saa nähä onko hiukset päässä, nimittäin väri vaikuttaa parhaillaan päässäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti