maanantai 16. heinäkuuta 2012

Viimeaikaiset ostokset

On jäänyt esittelemättä muutama ostoni. Kaikki on ostettu erikseen, joten mielestäni olisi hiukan tyhmää ollut laittaa ne yksitellen tänne. Ensimmäiset korkeavyötäröiset shortsit päätyivät minun kaappiini kirpparilta eurolla. Harmikseni noista puuttui 4 nappia, mutta nappejahan saa uusia. Voisinkin postata erikseen vielä siitä, millaiset näistä tulee kun saan ne uudet napit paikalleen.
Korkeavyötäröiset shortsit Only, 1€ kirppari
Tänään ostin Robinhoodista Lorkun mustan hiusvärin 8 eurolla. Tarkoituksenani on värjätä hiukset alta mustaksi ja päältä sitten punaiseksi. Ainut mutta siinä on, värjään punaiset päältä, jos löydän mieluisen punaisen värin tarpeeksi halvalla. Jos tuota punaista ei löydy niin värjään sitten kokonaan mustaksi. Ja ennen koulun alkuahan on tarkoitus värjätä hiukset, alle kuukauden sisällä siis!
L'oreal Paris Excellence Creme Pro-Keratine
hiusväri, sävy 1 musta, 8€ Robinhood
Vilasta löytyi chinot minulle samalla kun siskolleni etsittiin ensi vuodelle rippimekkoa, rippimekkokin kyllä Vilasta löytyi. Hintaahan näillä oli 9.95€, alkuperäinen hinta oli 29.95€. Eli ihan hyvä tarjous oli kyseessä. Vilasta en ole koskaan ostanut mitään, sillä ei ole niin minun tyyliin sopivaa vaatetta tai sitten on liian hintavaa vaatetta.
Chinot, 9.95€ Vila (29.95€)

Hyviä punaisia kestovärejä voi ehdotella!

2 kommenttia:

  1. Itse oon ainakin ollut rakastunut Swartzkopfin live color XXL :n mustaan väriin, koska se on todella syvä ja voimakas musta. Sillä värjäilin todella monta kertaa kun olin vielä mustahiuksinen. Uskoisin myös että saman merkin punainen väri on erittäin tehokas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonkin tuosta Liven XXL kuullu tosi paljon hyvää sanottavaa. En vain oikein osaa päättää, kuinka värjäisin :/

      Poista