sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Viikon deodoranttitesti, osa 1

Nyt oon taas ollu kirjottamatta muutaman päivän, sillä ei ole ollut mitään laitettavaakaan tänne. Jossakin vaiheessa on luvassa kevyttä shortsien muokkausta, napeilla vain. 

Nyt on kulunut viikko aikaa kun olen testaillut tätä tämän sarjan deodoranttia. Kyseessähän on Palmolive Aroma Therapy- deodorantti. Meiltä sitä löytyy kahta eri tuoksua, testiin valkkasin tuon Happyful- nimisen. Tuoksu ei ole kovin voimakas, lähinnä tuoksuu jollekin kukkaselle. Tekstin mukaan tämä sisältää bergamotin, mustaherukan ja appelsiinikukan luonnollisia öljyjä. Lupaa 24 tunnin suojaa hikoilua ja hajuja vastaan. Ja parannettu soija koostumus lupaa tehdä ihosta pehmeän.
Palmolive Aroma Therapy Happyful
Taisin valita liian kovatasoisen dödön ekana, nimittäin tämähän ei anna kainaloiden kastua yhtään. Eräs päivä pyöräilessäni kotiin, selkä oli aivan hiestä märkä, mutta yllätyksekseni kainalot olivat aivan kuivat, vaikka oletin että kainalot on aivan märät. Hien hajuakaan ei ollut edes ilmaantunut. Saa nähdä löytyykö tuolta kaapista tälle haastajaa, sillä tämä on aivan huippuluokkaa kestossa.

Sarja jatkuu viikon päästä uudella testillä. On ainakin valinnanvaraa ;)

2 kommenttia:

  1. Ois kiva jos lisäilisit tänne kuvia myös omasta itsestäsi, olisi kiva tietää ketä bloggaajaa seurailee! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän ainakin vielä jonkun aikaa blogin naamattomana, jossain tulevaisuudessa voin laittaa itsestäni kuvia.

      Poista