lauantai 7. heinäkuuta 2012

Sadas postaus

Ohoh! Kuinka aika onkaan vierähtänyt ja nyt on kyseessä blogini sadas postaus. Tämä on ihme, sillä en ole todellakaan mikään kärsivällisin ihminen, jätän aina kaiken kesken ja yms. Kuitenkin näin on päässyt käymään. Nyt tuntuu siltä, etten saa millään kulutettua mitään purkkia loppuun, mutta onneksi onkin muuta blogattavaa. Nyt tarkentuu vielä hiukan tämä viikon dödötestiosio. Eli maanantaisin otan aina uuden dödön testiin ja sunnuntaina sitten postaan siitä dödöstä. Olis kyl tähä muutakin postattavaa keksittävä, sillä ei aina jaksaisi lukea mistään ostoksista, jos nyt sitten aloittas myöskin sen Demi- sarjan tekemisen. Mutta jatkanpas näillä tylsillä ostoksillani tätä postausta.

Jos ette ole huomanneet, niin kirpparit on mun suosikkeja. En nykyään osta lähes mitään vaatetta vaatekaupasta. Tämänkin postauksen vaatehankinnat keskittyvät kirppareiden antimiin. Vakkaripaikastani löysin kahet aivan ihanat H&M'n tummansiniset housut. Toiset housut ovat malliltaan chinot, rennot ja ei kovin tiukat. Kun toiset ovat enemmänkin pillifarkkujen tyyliset, näitä en kyllä laskisi farkuiksi ollenkaan. Kummallakin oli hintaa 1.50€.
Chinot H&M, 1.50€ kirppari
Housut H&M, 1.50€ kirppari
Löysin toiselta kirpparilta bikinien alaosan. Tämä oli pakollinen ostos, sillä olin menossa rannalle ja olin unohtanut alaosan kotiin ja en viitsinyt alkaa hakemaan sitä kotoonta, kun tuota matkaakin oli kertynyt. Keltainen alaosa oli mielestäni valikoiman paras. Race Marinen alaosalla oli hintaa euron verran. Race Marinesta tiedän sen verran, että sitä myydään Stadiumissa. Muualla sitä en olekaan nähnyt myytävän.

Bikinien alaosa Race Marine, 1€ kirppari
Auringonottajan ystävä täytyi myös ostaa, nimittäin Alohan Dry Oil Spray. Se oli juuri sopivasti Robinhoodissa alennuksessa, olin himoinnut jo sitä pitkään ja nyt eilen ostin sen. Hintaa oli vain kaksi euroa, kun on tarjoushaukka niin kaikki kyllä tarttuu mukaan.
Aloha Dry Oil Spray, 2€ Robinhood

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti