tiistai 3. heinäkuuta 2012

Piileskelevät linssit

Tänäänpäs odotti pöydällä kiva paketti. Favopticilta tilaamani ilmaiset piilarit olivat saapuneet. TILAA TÄSTÄ ILMAISEKSI (toimituskulutkin ilmaiset). En ole vielä kokeillut niitä, mutta ootan kyllä innoissani. Nyt ne saattavat hämmästyä, jotka lukevat blogiani ahkerammin. Minulla on kyllä silmälasit ja piilareita käytän silloin tällöin, en vain ole siitä maininnut täällä. Tykkään enemmän kuukausipiilareista kuin kertakäyttöisistä. Seuraavaksi kyllä himottaisi tilata yötä-päivää käytettävät kuukausipiilarit.
Siskoni löysi tuon jutun jostain ja mun oli pakko tilata ne kun ilmaiseksi sai. Yleensä käytän Nissenin verkkokauppaa, tai siis äitini tilaa sieltä itselleen niitä sekä minulle joskus. Favoptic on minulle ennalta tuntematon merkki. Tämä postaus ei ole kuitenkaan mikään yhteistyöpostaus eikä Favoptic ole pakottanut mainitsemaan näistä missään, halusin tehdä tämän postauksen itse.
Paketissa oli 10 kappaletta eli 5 paria Favoptic 1-Day Moist- piilolinssejä sekä pieni esitelappunen. 30 kappaleen rasia näitä maksaisi 13.50€, en tiedä paljon maksaa muualla, kun en käytä yleensä kertakäyttöisiä. 1-Day Moist'ia kehutaan huomaamattomiksi sekä silmän saavan kosteutta luonnollisella tavalla jopa vaikeissa olosuhteissa, mm. savuisessa ympäristössä.

No mutta sitten tämän päivän ostoksiin. Kirpparilta mukaan tarttui eurolla pieni punottu kori, johon saa laitettua meikkejä sun muuta pientä. Toiselta kirpparilta tarttui mukaan GinaTricotin siniset chinot, samanlaiset minulla on entuudestaan hiukan isommassa koossa ja beigen värisenä. Chinot maksoivat 1.50€. Lindexin ruutukauluspaita lähti myös mukaani kahdella eurolla, juuri kehuin täällä kuinka Lindexin vaatteet ovat mielestäni minulle sopimattomia, mutta poikkeuksia kyllä löytyy niin kuin tuo paita. Viimeisin osto kirpparilta oli GinaTricotin valkoinen printti tv-paita hintaan 3.50€. Oli pakko ostaa tuo t-paita vaikka olikin hiukan kallis, sillä on vaikea löytää sopivaa valkoista t-paitaa josta ei näkyisi niin paljon läpi. Nyt voisi sanoa että vaatekaappini on muuttunut hurjasti tässä puolen vuoden sisällä! Ja muutos jatkukoon.
Paita Lindex, 2€ kirppari
T-paita GinaTricot, 3.50€ kirppari

2 kommenttia: