lauantai 24. marraskuuta 2012

Anttilan löytötori

Mä en voi vain tajuta, miten onnistuinkaan saamaan tuosta meikkivoiteesta niin hyvän kuvan. En olekaan saanut näin tarkkoja kuvia uudella Nikonilla otettua, tai ei se ihan uusi enää ole. Ja vastapainoksi yhdelle tarkalle kuvalle tuli 2 muuta epäonnistunutta.

No kuvien tarkkuus ei ole pääpointti. Vaan se, että meikkivoidekokeiluni jatkuvat taas, kun tuo Matte Mousse alkaa huutaa jo tyhjyyttään pian. Anttilasta ostin muutamia alejuttuja. Yksi niistä oli tämä Max Factorin Second Skin Foundation- meikkivoide. Sävy on 045 Warm Almond, vaaleinta sävyä ei ollut joten nappasin toisiksi vaaleamman siinä toivossa että sekoittaa sitä jonkun muun kanssa. Hintaa oli tällä 5 euroa.

Aika hassua, katoin Sokoksella ihan samaa meikkivoidetta. Siellä oli joku Max Factorin edustaja haukkana tyrkyttämässä mulle jotain, vaikka sanoin että katselen. Melkein jo kiikutin samaisen meikkivoiteen kassalle, mutta en kiikuttanut sillä se oli mielestäni kallis. 11.70€ olisi tämä maksanut Sokoksella, normaalihinta näytti olevan 19€ ja jotain senttejä. Hyvä etten ostanut tätä Sokokselta!
Max Factor Second Skin Foundation, 5€ Anttila
Ja löytötorilla oli muutamia Mavalan kynsilakkasävyjä kahdella eurolla. Siskoni himoitsi tuota 183 Pistachio sävyä keväällä sen ilmestyessä, mutta mielsi sen liian kalliiksi. Odottaminen kannatti, sillä hintakin oli tippunut alle puoleen. Heräteostoksena ostin tuon oikeanpuoleisen kiiltävän lilan 174 Purple Sensationin. Olisihan siellä ollut muuta sävyjä, mutta mun mielestä niistä oli jo vastaavat sävyt itselläni.
Mavala- kynsilakat, 183 Pistachio ja 174 Purple Sensation, 2€/kpl Anttila
Ja pienenä heräteostoksena lähti vielä Isadoran Glitter Eyeliner, sävy 31 Silver. Hintaa oli jäljellä enää 2 euroa. Ihastelin tätä jo muutama viikko aikaisemmin, mutta hintaa taisi olla vielä jäljellä yli viisi euroa joten en ostanut. Ja kuten olette varmaan jo huomanneet, jos tuotteen hinta tippuu vain muutamaan euroon niin ostan sen lähes miettimättä ollenkaan.
Isadora Glitter Eyeliner, 31 Silver, 2€ Anttila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti