tiistai 27. marraskuuta 2012

He is perfect to me

Ensinnäkin kiitos kaikille, jotka vastasitte tuohon palkissa olleeseen kyselyyn. Ihan turhaahan en tuota kyselyä tehnyt, sillä ajattelin blogin 1-vuotisarvonnan takia kysellä. Jotkut ovat ehkä huomanneetkin, että blogini täyttää pian vuoden ja sen kunniaksi järjestetään arvonta. Sopivin arvontaan ilmoittautumisaika oli mielestänne 2 viikkoa, joten se tulee ajaksi. Ja olenkin myös katsellut arvonnan palkintojakin. ;)

Nyt mulla ei ole oikein mitään esiteltävää, kyllä olen ollut tylsä meikin suhteen ja en ole ostanut perjantain jälkeen ollenkaan meikkejä tai kosmetiikkaa (ihan hyvä vaan). Meikkien ja kosmetiikan saralla on pari loppuvaa; kosteusvoide, meikkivoide ja meikinpoistoaine ovat loppusuoralla päin, tosin tuota meikinpoistoainetta on jäljellä ihan liikaakin.

Ja saatte tänään vain tälläisen tyhmän mietintäpostauksen, sillä ideat ovat niin hukassa. Tosin kyllä ideoita myöhemmäksi on, mutta nytten ne ovat lopussa. Ja voisin sen verran paljastaa tuosta arvonnasta. Arvon siis kaksi pientä palkintopakettia, toinen on pääpalkinto ja toinen on lohdutuspalkinto. Ja ainut ehtohan on vain arvontaan osallistumiseksi, se että on rekisteröinyt bloggeriin, joten anonyymit eivät pääse osallistumaan. Ei siis tarvitse olla blogini lukija, sillä en halua vain arvonnan takia lukijoita.

Meikkitutorialit on harkinnassa = en ole edes aloittanut enkä tiedä koska aloitan, joten niitä saa kyllä odottaa. Mitään monimutkaistahan en osaa tehdä, mutta sellaisia simppelejä juttuja voisin laitella. Ja en ole vielä ihan sinut tuon kameran kanssa, joka tarkoittaa puolen tunnin kiroamista sekä kuvien räpsimistä, joista ehkä onnistuu pari kuvaa tai sitten mikään kuva ei onnistu. No mutta nyt pistän mietintämyssyn päähän ja mietin kovasti.

7 kommenttia:

  1. Nonii odotan innolla arvontaa! Ja hei käyppäs osallistumassa munkin arvontaan, jos et vielä sitä ole huomannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sulla on arvonta, en ole vissiin edes huomannutkaan :0

      Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi elämän kevät, poistin vahingossa kommenttisi kun olin aikeissa vastata siihen :((.

      Poista
    2. Löysin jonkun lähikuvaustoiminnon tuosta, mutta ongelma piileekin siinä, että se sulkee sulkimen niin kauaksi aikaa ja jos käsi hiukan liikkuu niin kuvakin on tärähtänyt.

      Poista
    3. Ootko kokeillu kuvata jollain jalustalla, tai esimerkiksi ihan pöydän päällä pitämällä? :)

      Poista
    4. Kokeilin pitää pöydän päälläkin mutta siis mä olen oikeasti tumpelo ton kameran kanssa :D En tajua, osaan kyllä sillä Canonilla kuvata, mutta kun siinä ei ole sitä akkua eikä laturia :< kuulosti kyllä siltä, että siihen ollaan tilaamassa uudet semmoiset, jos sit onnistuis tää kuvaaminen taas :)

      Poista