tiistai 20. marraskuuta 2012

Esittelyssä: Clinique Chubby Stick

Ja nyt esittelyssä lauantaina ostamani Cliniquen sävyttävä huulivoide. Vai voisiko kutsua huulipunavoiteeksi? No eniveis, mun mielestä tälle on valittu jännä nimi Chubby Stick. Mieleeni tulee nimestä ensimmäiseksi Hubba Bubba, se makupurkka. Selailin blogeja ja useimmissa oli tämän hinnaksi Suomessa ilmoitettu 22 euroa. En edes kuluta kosmetiikkaan sitä summaa kuukaudessa, joten miksi sijoittaisin sitten tähän. No nyt ei kuitenkaan pohdita tämän hintaa, vaan sitä mitä tämä tekee.
Puikko näyttää paksulta värikynältä. Itse punaa on todella vähän, punalla ei ole pituutta edes kahta senttiäkään. Puikossa on kierremekanismi, jota kiertemällä punaa tulee enemmän esiin. Tuoksusta sitten, tässä on todella huulipunamainen haju. Koostumus ei ole yhtä kuiva kuin huulipunissa, ja levittyy huulille hyvin puikosta. Lopputulos on kosteutetun näköinen, huulten kuivuminen saattaa näkyä illalla, varsinkin jos on lisäillyt päivän aikana. Testasin myös siistillä syömisellä ja vähän sotkuisella syömisellä. Siistillä syömisellä ei välttämättä joudu siistimään ollenkaan, mutta sotkuisella syömisellä joutuu parantelemaan mutta puna ei ole lähtenyt kokonaan pois. Tuntuu todella huulipunamaiselta huulilla, mutta kosteuttaa kyllä hieman.

Ja kyllä on vaikea kuvattavakin. Tarkin kuva mitä löytyy :<
Ja huulilla. Sävyhän on siis se 04 Mega Melon. Tuo sävyhän on vain hiukan tummuutta tuova ja siinä on pieniä kimallehileitä. Ei ole ainakaan liian outo sävy minulle, sillä en osaa ihmisten ilmoilla käyttää todella erottuvaa huulimeikkiä, ainakaan koulussa. Ei ole tarkkaa levitetty, sillä kotonahan olin eikä tarvinut näyttäytyä ihmisten ilmoilla :D. Oli muuten yllättävän vaikeaa kuvata huulia ilman peiliä. Joko oli kuvannu nenää taikka sitten kuva oli todella epätarkka.

Ja huomatkaa, ensimmäinen huulikuva blogissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti