keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Arvostelussa: Elite Tapis Rouge

Huomasin, että joku oli googlettanut blogiini tuon Elite Tapis Rougen, joten päätin tehdä siitä tälläisen arvostelun. Mulla ei satu juuri olemaan mukana sitä pakkausta, joten en muista ripsarin lupauksia, mutta eipä se haittaakaan. Eliteä olen nähnyt myytävän Anttiloissa, mutta löysin myös sitä kerran Citymarketistakin. Elite on Rimmelin hintaluokkaa, jolla on meikkituotteita sekä myös meikkisiveltimiä. Merkiltä löytyy ripsareita, puutereita, meikinpohjustusvoiteita ym. Kynsilakkoja ei muistaakseni ole, ainakaan vielä.

Ensin hiukan mielipidettä merkistä. Ensimmäisen kerran kuullessani, että Eliteä aletaan myymään Anttiloissa, olin erittäin kiinnostunut uudesta halvasta merkistä. Ja kun olen oppinut, että halvalla voi saada hyvää, päätin tutustua merkkiin. Tuotteet ovat pakattu yksinkertaisiin pakkauksiin ja tuotteilla on jokin jännä nimi, ainakin tällä, joka liittyy sävynsä mukaisesti elokuviin.

Ja nyt itse tähän tuotteeseen. Ostettuani ja tutkailtuani kotona, huomasin että tässähän on vain 4.6 ml tätä väriä, vastaavasta Maybellinen Colossal'eissa on 9 ml tai enemmän. Tämä tuli hieman yllätyksenä, sillä värin määrää oli vähennetty ja tietenkin hinta oli alhaisempi. Ei sillä, että se nyt kamalan huono puoli olisi, sillä ripsarin käyttöiäksi avaamisen jälkeen on merkitty 3 kuukautta, joten ainakin kerkeää ehkä loppumaan siinä ajassa. Plussaa siitä, että nämä ripsarit ovat sellasessa muovisessa kotelossa, jossa on teippi päällä, joten voi olla ainakin varma ettei sitä ole räpläilty kaupassa auki.

Ripsarin harja näyttää oikein lupaavalta. Olen tykästynyt näihin kumiharjoihin, sillä niillä saa paremmin näyttävyyttä ripsiin. Värin massasta en tykännyt aluksi, mutta se paranee vanhetessaan. Läheltä haisteltuna ripsiväri haisee hirveälle, mutta ei kuitenkaan haise kauas. Tällä saa aikaan runsaat ripset, pituutta ei kyllä tule pahemmin mutta kummiskin jonkun verran. Paakuttaa aluksi ainakin helposti, mutta vanhetessaan ei niin paljoa. Mielestäni parempi kuin edellinen, mutta ei ole ihan paraskaan. Voisin ostaa tätäkin uudelleen ja suosittelen myös ostettavaksi, jos ripsivärit tuntuvat kuluvan liian hitaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti