maanantai 19. marraskuuta 2012

Kurkkaus kalliimman meikkivarastoni puolelle

Tänäänpä kurkataankin nyt hieman hintavampien meikkieni puolelle. Nyt jos lähdetään siitä, että vuosi sitten kun aloitin blogiani, en omistanut yhtään kalliimman puolen meikkiä. Kallein merkki taisi olla Maybelline, sillä L'orealiakaan ei muistaakseni löytynyt. Kehitystä vuodessa on tullut 9 tuotteen verran, huomioikaa se etten ole maksanut mistään kalliimman puolen tuotteesta täyttä hintaa. Älkää huoliko rakkaat lukijat, sillä en ole suinkaan hylkäämässä halpoja meikkejä, vaikka näitä sitten välillä saattaa näkyä blogissa. En näe mitään syytä epäillä, etteikö halvalla saisi hyvää.

Kuten eilennä lueskelinkin jostain blogista hiusöljyistä, bloggaaja oli huomannut, että kahden saman merkin mutta eri sarjan tuotteissa on sama inci-lista ja vieläpä samassa järjestyksessä. Bloggaaja oli tunnistanut kalliimman tuotteen samaksi kuin sarjan halvempi tuote. Onko tuossakin voimassa se, että halpa on täyttä sontaa ja kalliimpi parempaa? Mielestäni ei. Lueskelin myös kommentteja kyseisestä postauksesta, kommenteissa oli mainittu että Lancômen meikkivoiteet on lähes samaa kuin L'orealin. Onko tuossakin se Lancômen tuote parempi kuin se L'orealin? Mielestäni ei. Onko joku muu samaa mieltä asiasta kanssani?
Mutta takaisin meikkivarastoni kalliimpien tuotteiden puoleen. Make Up Store ja M.A.C olivat ensimmäisiä kalliimpia meikkituotteita minulla, sitten mukaan tuli YSL ja Clinique. Kuvasta puuttuu kaksi Make Up Storen luomiväriä sekä Kanebon ripsari. Pari kysymystä kuitenkin vainoavat vielä minua. Ostaisinko näitä sillä hinnalla millä näitä myydään tai edes puoleen hintaakaan? Ovatko nämä sitten pareampi kuin ne halvemmat tuotteet? Toki pakkaus on jotain muuta luokkaa kuin halvemmassa, mutta haluanko sitten ostaa kaikenmaailman designerien suunnittelemia pakkauksia ostaa joissa on tähtitieteellinen hinta. Hinta ei ole kuitenkaan ihan tähtitieteellinen, mutta lompakolleni se on suuri lovi. Ostan mieluummin kymmenen halpaa kuin yhden kalliin. Nyt mielipiteitä kaikki kehiin asiasta :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti