torstai 15. marraskuuta 2012

Haaste

This little award is all about  discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised. 1. Each person tagged must post 11 things about themselves. 2. They must also answer the 11 questions the ´tagger´ has set for them. 3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag. 4. They must choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post. 5. These luckily bloggers must then be told. 6. There´s not tag backs.

Kiitos Dreamerille haasteesta! Jokaisen haasteen saaneen pitää kertoa 11 asiaa itsestään, vastata sen jälkeen yhteentoista kysymykseen jotka on saanut haasteen antajalta, keksiä uudet 11 kysymystä ja haastaa 11 uutta bloggaaja tähän haasteeseen, ja ilmoittaa näille uusille haastetuille haasteesta heidän omissa blogeissaan. Haasteen saa antaa vain niille bloggaajille joilla on alle 200 lukijaa - haastajaa ei saa haastaa uudelleen.


11 asiaa itsestäni


- Rakastan hamstrata meikkejä ja kosmetiikkaa, sen takia huoneeni on aivan täynnä kaikenmaailman purnukkaa :D
- Mun meikkituotteet kuluvat tosi hitaasti vaikka käyttäisin niitä paljonkin, vaikka kyllästynkin nopeasti samojen tuotteiden käyttöön
- Haluan kielilävistyksen, vaikka pelkäänkin sitä kipua sekä turvotusta
- Haluan jonkinlaisen tatuoinnin tulevaisuudessa, sellaisen pienen ja huomaamattoman
- Mulla on kissa ja hyvin hupsu sellainen :D
- Olen oikeasti vaaleahiuksinen, mutta värjäilen hiuksiani tummammaksi
- Käyn lukioo ja amista samaan aikaan, eli mulla on kaksoistutkinto/kolmoistutkinto
- Haluaisin oppia pukeutumaan erilaisempiin vaatteisiin, sillä käytän trikoopaitoja ja farkkuja yleensä
- Mulla on silmälasit
- Käyn aina ensimmäisenä katsomassa kaupassa kosmetiikkapuolen tarjouskorit :D
- Mulla ei ole ollut hiuksissa melkein koskaan kaksihaaraisia. Pari kertaa on tullu tarkan etsinnän avulla löydettyy yks mutta ei kuitenkaan enempää

1. Pahin pelkosi?

 - Mä en oikein tiedä. Pelkään milloin mitäkin, joskus etten saa työpaikkaa koskaan tai en valmistu ikinä.

2. Miksi bloggaat?

 - Mun mielestä on kiva tietää ainakin, että kuinka paljon kuluttaa meikkeihin ja kosmetiikkaan rahaa sekä kuinka paljon sitä kuluu. Joten blogi on oiva tälläiseen. Ja itsekin googlettelen joidenkin tuotteiden hintoja ja ostopaikkoja, joten on mukavaa tarjota muillekin näitä tietoja

3. Paras muisto lapsuudesta?

 - En mä muista vaan nyt äkkiseltään mitään

4. Kauhu vai komedia?

 - Kummatkin.

5. Lempibiisi tällä hetkellä - miksi?

 - Disturbed - Down with the sickness, koska mä rakastuin tähän uudelleen kun kuuntelin pitkästä aikaa ja muutenkin Disturbed♥


6. Paras ja huonoin puoli itsessäsi?

 - Paras:
   Huonoin: En pysty keskittymään enkä saa mitään aikaiseksi vaikka tiedän että pitäisi jotain tehdä.

7. Oletko optimisti vai pessimisti?

 - Taidan olla pessimisti, ainakin koulun suhteen. Optimisti olen taas jossakin asioissa. Joten kumpaakin. Pyrin ainakin olemaan kavereille kannustava ja optimistinen.

8. Seuraatko politiikkaa?

 - En. Kuitenkin minua ärsyttää puheet siitä kuinka Perussuomalaiset ovat juntteja ja pilaavat Suomen maineen. Vaikken välitä kaikkien Perussuomalaisten jäsenten henkilökohtaisista mielipiteistä, niin silti ne ovat kuitenkin enemmän useimpien suomalaisten puolella kuin muut puolueet. Vai mitä mieltä olet kun Suomeen otetaan maahanmuuttajia niin paljon ja he saavat sitten tukia helvetisti, mutta kun olet keskivertoperheestä ja haet opintotukeakin niin et saa mitään. 
Ja samaan aikaan kun otetaan lisää porukkaa ulkomailta, niin Suomessa on työttömiä ja syrjäytyneitä. Monet suomalaisnuoret on jäänny ilman koulutuspaikkaa, mutta kouluissa notkuu sitten maahanmuuttaja porukkaa ja silti niistä jotkut jättävät vielä koulun keskenkin. Ja kun ulkomailta haetaan työntekijöitä, vastataan suomalaisille että ei kelpaa suomalaisille nämä työt ja ei ole edes haettukaan suomalaisia työntekijöitä! Ja siihen Timo Soinin ahdasmieliseen aborttijuttuun, niin eihän yksi ihminen edes voi päättää tuollaista.

9. Millainen on ihannekumppanisi?

 - Ihannekumppanini on mukava, huomaavainen, rakastava ja osaa kuitenkin pitää oman päänsä. Ulkonäön on tietty olla siedättävä, olisihan se kamalaa valehdella kumppanille että pitää häntä hyvännäköisenä vaikkei oikeasti asia ole edes näin. Sellainen, joka kelpaisi mulle omana itsenään. En myöskään pidä takertuvista.

10. Feta vai mozzarella?

 - FETA! Ja varsinkin öljykastikkeessa.

11. Oletko tyytyväinen blogiisi?

 - Olen ihan suhteellisen tyytyväinen. Huonot kuvat harmittavat minua suuresti, vaikka yritänkin kovasti niitä parantamaan. Ja välilläkin harmittaa, kun juttua ei tule sitten ollenkaan vaikka kuinka miettisi pään puhki.

En ala ketään erikseen haastamaan, joten haastan teidät kaikki, joilla on blogi ja alle 200 lukijaa.


Kysymykset teille:


1. Jos voittaisit lotossa miljoonan, mitä tekisit niillä rahoilla?

2. Voisitko ryhtyä yrittäjäksi? Miksi/ miksi et?
3. Meikkaatko usein? Miksi/ miksi et?
4. Minkä väriset hiukset sinulla on olleet?
5. Montako kynsilakkaa omistat?
6. Mitä selainta käytät? Miksi?
7. Mitä inhoat?
8. Muuttaisitko elämääsi jollain tavalla? Miten?
9. Menisitkö kauneusleikkaukseen, jos saisit rahaa siitä?
10. Mitä arvostat toisessa ihmisessä?
11. Miten kuvailisit blogiasi?

2 kommenttia:

  1. Kiva haaste, päätinkin samointein tarttua siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kiva kun saa lukea muidenkin vastauksia :) Pitääkin tsekata se! :)

      Poista