lauantai 10. marraskuuta 2012

Gone forever

Taas loppuneita pitkäästää aiikaaa.  Blistexin Sensitive- huulivoide pääsi loppuunsa muutama päivä sitten ahkeralla kuukauden käytöllä. Sensitive huulivoide on saanut Allergia- ja Astmaliiton tunnuksen. Sisältää luonnollisia raaka-aineita, kuten kaakaovoi ja sheavoi, joiden luvataan kosteuttavan ja antioksidanttien hoitavan huulia. Ei sisällä hajusteita, makuaineita tai muita ärsyttäviä aineita. Miedon koostumuksen luvataan sopivan päivittäiseen käyttöön ja myös perheen pienimmille.

Luulin että huulirasva olisi ruskeaa kun se sisältää kaakaovoita :D, mutta ei se ollutkaan. Olikin siis kyseessä väritön huulirasva, ei ollut valkoinen kuten Labellon normaalit. Haisee todella miedosti jollekin, saa haistella läheltä. Rasva levittyy puikosta hyvin huulille, välillä oli kuitenkin kökköongelmia kun puikosta irtosi ainetta köntteinä huulille. Kosteuttaa todella hyvin, perushuulirasva. Ei ärsytä kuitenkaan huulia eikä tuo väriä. Voisin ostaa uudelleen ja suosittelen muillekin.
Ja naamanpuhdistusainevaraston tyhjennysurakka jatkui Nivea Visage Aqua Sensation- puhdistusgeelin loppumisella. Aqua Sensation on tarkoitettu normaalille tai sekaiholle käytettäväksi puhdistusgeeliksi. Se sisältää Hydra IQ-ainesosaa ja kurkku-uutetta. Geelin luvataan puhdistavan hellästi mutta tehokkaasti, poistavan meikin ja epäpuhtaudet ja säilyttävän ihon luonnollisen kosteustasapainon.Tuloksena luvataan olevan raikas, kosteuttu ja heleä iho.

Tuoksu oli raikas, hiukan kurkkumainen, mutta ei kovin vahva. Geelin seassa on pieniä valkoisia rakeita, jotka hajoavat levittäessä helposti ja kosteuttavat ihoa. Pakkaus on mielestäni epäkäytönnöllinen, sillä siinä ei ole korkkia eikä sitä ole tarkoitettu puristettavaksi purkin perusteella. Geeliä jää vielä purkkiin ehkä yhteen käyttökertaan, mutta sitä ei saa sieltä pois kuin leikkaamalla pakkauksen kahtia. Levitin tätä sillä CleanPodilla. Alkoi kirvelemään sillä aikaa kun pesin CleanPodia ja oli pakko pestä heti pois. Vaahtoaa jonkin verran, onneksi ei hirveästi sillä en tykkää vaahtoavasta naamasta. Yllätyin kosteutustehoista, nimittäin ei oli tarvinut kosteusvoidetta ollenkaan tämän käytön jälkeen. Pesee puhtaaksi, mutta ei natisevan puhtaaksi vaan ihanan kosteutetuksi. Riittoisaa, kesti lotrauksellani kuukausia. Voisin ostaa tätä uudelleen, ja suosittelen tätä muillekin.
Fresh'n Soft Classic- meikinpoistoliinat loppuivat muutama päivä sitten. Kamomillauutteen ja E-vitamiinin luvataan rauhoittavan hoitavan ja kosteuttavan ihoa.

Haju oli suht voimakas ja aivan kamala, en tykkää yhtään kamomillan hajusta. Liinat olivat sopivan kosteita ja puhdistivat hyvin, eikä olleet karhean tuntuisia vaan sileitä. Ei jättänyt inhottavaa tunnetta kasvoille, joten ei tarvinut heti huuhtasta naamaa. Voisin pientä miinusta antaa kuitenkin, että näitä ei saa tietääkseni muualta kuin Anttiloista. Voisin ostaa uudelleen, sillä olivat niin loistavia hajusta huolimatta ja halpojakin.
Schwarzkopfin Gliss Hair Repair- sarjan Total Repair Shampoo loppui jo jokunen viikko sitten. Total Repairin kerrotaan sisältävän 19 aktiivista ainesosaa, jotka syvähoitavat hiuksia latistamatta. Sen luvataan vähentää hiusten kulumista ja tekevän niistä kestävät ja terveen kiiltävät.

Tuoksu oli hieman pistävä, mutta ei kuitenkaan kovin voimakas ja pahalta haiseva. Shamppoo oli juoksevaa ja väriltään kimaltelevaa hennosti hopeista. Vaahtosi ihan tarpeeksi ja puhdisti hyvin. Mielestäni on enemmän syväputsaava kuin korjaava, sillä hiukset olivat aika kuivat pesun jälkeen, tiedä että johtuuko siitä että olen totuttanut ne öljyille. Perushyvä shamppoo, voisin uudelleenkin käyttää tätä.
Yksi Yves Rocherin tuote loppui myös. Yves Rocherin Pure Calmille Mild Peeling- kuorinta-aine kasvoille lupaa raikkaan bambun pihkaa sisältävän kuorinta-aineen poistavan epäpuhtaudet ja kuolleen ihon hellävaraisesti.

Sisältö on eksoottinen, niin on myös tuoksukin. Ei millään hyvällä tavalla kuitenkaan. Aivan kamala tuoksu, mutta se ei kuitenkaan estä käyttöä. Kuorinnan rakeet ovat niin pieniä ja hellävaraisia, etten oikein pitänyt kuorinnasta juuri niiden takia. Parempia varmasti löytyykin. Riittoisaa tämä oli, sillä kesti monta kuukautta, vaikka lotrasin kamalasti. Väriltään oli hennosti vihreä ja kuorinta oli suht juoksevaa. Enemmän herkälle iholle sopivampi, joten en osta uudelleen. Suosittelen herkälle iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti