lauantai 3. marraskuuta 2012

Uno dos tres

No nyt esittelen tänään tän viikkoisia kosmetiikka- ja meikkihankintoja, kun sellainen ostokärpänen puraisu minuun. Axen Anarchy For Her- suihkedeodoranttia olin katsellut ja himoinnut pitkään, mutten ollut viitsinyt hommata. Nyt kuitenkin Robinhoodissa oli 3 euron poistolapun yllä enää vain yksi tälläinen ihanuus ja en voinut vain vastustaa kiusausta, joten ostin sitten sen. Ja mikä tuoksu <3
Axe Anarchy For Her, 3€ Robinhood (4.80€)
Ja kun naamani on taas aivan kamalassa kunnossa niin oli pakko ostaa Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Controllin Daily Scrub- kuorinta. Toivottavasti tämä edes auttaa yhtään.
Neutrogena Visibly Clear Daily Scrub, n. 7€ Robinhood
Ja yksi Robinhoodin poistotuote lisää. Löysin eurolla tämän Herbinan MarjaSpa Ravitsevan 24h kosteusvoiteen. Pakko sanoa, että odotan käyttöönottoa jo pelkän tuoksukuvitelman perusteella.
Herbina MarjaSpa Ravitseva 24h Kosteusvoide, 1€ Robinhood
Ja toki olenhan ehtinyt kirpparilla käydä tekemässä kaksi löytöä. Löysin lähes täyden purkin L'orealin Studio Secrets- meikinpohjustusvoidetta kahdella eurolla. Kuva on kyllä tosi huono kun ei ollut tummaa alustaa :/.
L'oreal Studio Secreta primer, 2€ kirppari
Ja nyt viikon parhaaseen 4 euron löytöön. Löysin kirpparilta Studio Secretin lisäksi Yves Saint Laurentin Ombres Duolumieres Eye shadow duo- luomiväriduon, sävyssä 33. Ylempä sävy näyttää hopealta, mutta kädelle laitettuna on vain hohtava. Ylempi sävy näyttää ruskean lilalta, mutta kädelle laitettuna on vain vähän kimaltava ruskea.
Ja vielä sisäpuolelta kuvaa sävyistä. Hyvin yksinkertaisen kaunis pakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti