perjantai 16. marraskuuta 2012

Esittelyssä: YSL Ombres Duolumières Eye Shadow

Ja tänään lisää luomiväripainoitteista linjaa. Vuorossa on muutama viikko sitten ostettu Yves Saint Laurentin Ombres Duolumières- luomiväriduo, paletti sävyssä 33. Tämä on se luomiväriduo, jossa on kultainen yksinkertainen kansi. Ja hintaakin taitaa löytyä ihan kivasti jos uutta haluaa ostaa. Ja olen edelleenkin sitä mieltä, että miksi pitää maksaa maltaita luomiväristä. Ei tämä niin erikoinen ole kuitenkaan, että maksaisin 40€, saatikaan 20€.

YSL on minulle entuudestaan tunnettu merkki, mutten kuitenkaan ole käyttänyt koskaan kyseisen merkin tuotteita. Joten ihan mielelläänkin halusin kokeilla tätä palettia. Ylempi hopea sävy on lähinnä vain kimallusta, alempa ruskea sävy on hiukan lilaan taittuva kimalluksella. Kimallus sopii kuitenkin ihan hyvin mielestäni arkimeikkiin, sillä se ei ole kuitenkaan niin kovin voimakas. Pysyvyys on minun huonolla pohjustuksella kuitenkin hyvä, nimittäin ei ole kadonnut 4 tunnissa pois, ja 6 tunnissa näyttää korjailua kaipaavalta hieman.

Miksi en ole aivan vakuuttunut? No kun halvemmilla paleteilla saa lähes samanlaista jälkeä ja on kiva käyttää rahaa muuhunkin kuin meikkeihin. Toki jos on rahaa niin sitte, mutta kun ei ole. Ja 4 euroa suostuin maksaamaan tästä monen kympin duosta.
Olen kuitenkin vakuuttunut jonkin verran, mutta miksi? Luomiväri ei kasaannu samalla tavalla silmäluomiin, kuten aiemmat kokeilemani luomivärit. Tiedätte varmaan sen, kun luomiväri katoaa luomelle sellaisiksi kököiksi. Kyllä tämäkin myös katoaa, mutta ei niin isoiksi möykyiksi, pieniä möykkyjä kyllä joskus löytyy.

Alempana taas käytännössä. Laitoin tuota ruskeaa sävyä liikkuvalle luomelle ja tuota ylempää hopeaa sitten häivyttämään tuota ruskeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti