maanantai 12. marraskuuta 2012

Esittelyssä: Rimmel Glam' Eyes Quad Eye Shadow

Tämän Rimmelin Glam' Eyes Quad- luomivärin ostin joskus aikoja sitten, mutta jostain syystä ei ole tänne vielä päässyt esittelyyn kertaakaan. Paletin sävyn nimi on 021 State Of Grace, josta löytyy hopea, vaaleansinen, violetti ja hiukan tummempi vaaleansininen. Mielestäni paletin suunnittelu on varsin onnistunut ulkonäöllisesti, sillä juuri tuota 3. ja 4. väriä tarvitsee hiukan vähemmän kuin 1. ja 2.
Ja tietenkin kädelle swatchattuna, pohjustukseksi laitoin Lumenen Crystal Radiance- meikinpohjustusvoidetta. Ja syy miksi tämä ei ole aikaisemmin on se, että missä on paletin värien pigmenttisyys. Värejä saa aika hirmusti kerrostaa ja silti ei ole väriä edes oikein nimeksikään. Ja en ole käyttänytkään tuota palettia juuri kuin 3 kertaa, sillä koen tämän paletin hankalaksi. Toivoisin parempaa pigmenttiä. Värit ovat kuitenkin loistavat, mutta on niitä parempi laatusempiakin olemassa.
Ja "in-action" kuva vielä loppuun. Keskelle laitoin tuota 1. vaaleansinistä, sisä-ja ulkonurkkaan tuota 2. tummempaa vaaleansinistä ja 4. violettiä ihan ulkonurkkaan vähäsen. 3. sävyä laitoin melkein kulmaluulle, hiukan häivyttämään tuota rajaa.

4 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Btw, silmämeikki tulee paremmin esille silloin kun katsoo alaspäin, eikä pistä silmiä kokonaan kiinni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiitos vinkistä :) Tuo kameran salama on kamalan kirkas ja otan sellaset 10 kuvaa, joista ehkä vain yksi saattaa olla tarpeeksi terävä :/ Mutta pistetään mieleen :)

      Poista
  2. Mulla on sulle haaste blogissani!

    VastaaPoista