perjantai 23. marraskuuta 2012

Esittelyssä: We Care Icon Magnetic Lips

Etsitkö halpaa nudehuulipunaa? Tässä olisi nyt yksi vaihtoehto! Sokoksella myytävästä We Care Icon- merkiltä löytyy huulipunia, jotka maksavat 6.90€. Joskus niitä saattaa löytääkkin sieltä hintaan 2.90€ tai 3€. En muista onko tämä huulipuna näkynyt kertaakaan blogissani, mutta nyt päätin esitellä sen teille. Tämähän on maksanut tuon halvimman hinnan verran, joten kallis ostos ei ole kyseessä.

Kyseessä on We Care Iconin Magnetics Lips- huulipuna, sävy 1 Natural Beige. Hylsyssä lukee, että tämä on kosteuttava ylläpitävä huulipuna. En tiedä kosteudesta, mutta päivän aikana huulet hieman kuivuvat ja alkavat kuoriutua. Huulipuna ei kestä ihan syömistä moitteettomasti, mutta onkos se ihme tälläisellä syöjällä joka syö kotona ollessaan kuin koira. Puna ei yllätyksekseni haise niin huulipunamaiselle, tuoksu on mutta se ei ole inhottava. Sitä voi levittää suoraan puikosta, mutta aivan varomaton ei kuitenkaan kannata olla. Huulipuna kuitenkin alkaa paakkuuntua jossain vaiheessa kököiksi huulille, joten kannattaa aina pyyhkiä vanha kerros pois ja sitten laittaa vasta uusi kerros. Mielestäni hinta-laatusuhde on kohdallaan, voisin ostaakin jonkin muun sävynkin muttei silloin ollut jäljellä mitään kiinnostavia.

Ja in action kuva taas. Oli pakko blurrata näppyjä pois kun tuo kuva näyttti aluksi niin hirveältä. Lopputulos ei näytä ihan huulettomalta kuitenkaan ja paljon parempi vaihtoehto tämä on kuin se peitepuikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti