keskiviikko 1. elokuuta 2012

Hiusten vaalennus, osa 2

Nyt tulee kuvaa siitä, mitä tapahtui kun tein toisen värinpoiston yli viikko sitten Elealla. Eleahan on myynnissä Tokmanni- konsernilla ja hinta saattaa vaihdella paikasta riippuen. Meilläpäin Eleat maksaa 5.90€, oli kyseessä sitten kestoväri taikka värinpoisto. Elea Super Blond- värinpoisto ei sisällä ammoniakkia ollenkaan, sen sijaan siinä on 3-teho suoja hiuksille. Valkaisuaineen luvataan tuoksua mantelille ja hunajalle. Sisältää kukui öljyä, soijaproteiinia ja kosteuttavia ainesosia, jotka ehkäisevät hiusten kuivumista. Mukana tulevassa heliogenolia (auringonkukka?) sisältävässä hoitoaineessa on UV-suoja.
No ensiksi, mä en haistanut mitään mantelia taikka hunajaa. Toiseksi, ei haissut niin pahalle kuin se millä olen kerran tehnyt aiemmin värinpoiston joskus monta vuotta sitten. No vaalennus oli ekalla kertaa aika olematonta luokkaa tummempien hiusten osalta. Toisella kertaa ne kuitenkin vaalenivat aika paljon verrattuna ensimmäiseen käsittelyyn. Ja tuo värimömmöhän on sinistä, sillä sen pitäisiä estää oranssisuutta hiuksissa. No oranssia ei oikein näy, vaikka kuvissa näyttää oranssille. Elea sopii kyllä vaaleammille hiuksille, mutta monesti käytettynä tummille. Ainetta on kyllä aika niukasti pakkauksessa, ei melkein riittänyt puoli pakettia puolille hiuksista. Tiedä olisiko riittänyt koko hiuksille yksi pakkaus.
Pahoittelen hiukan rasvaisen näköisistä hiuksista, otin ne fiksuna juuri pari tuntia ennen pesua ja laitoin ne koneelle.
Hiukset ovat oikeasti vaaleammat, mutta en tiedä miksi ne kuvissa näyttävät kuitenkin noin tummille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti